27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLCÜ VE FATİH MAHALLESİ ASFALTA KAVUŞUYOR

GÜLCÜ VE FATİH MAHALLESİ ASFALTA KAVUŞUYOR

Isparta

Isparta Belediyesi mahallelerde asfalt çalışmalarını devam ettiriyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda iki ekip halinde mahallelerin eksikliklerini gideren, deforme olmuş asfaltları yenileyen Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları Gülcü ve Fatih Mahallesinde devam etti.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırlanan program dahilinde asfaltı deforme olmuş ve yıllardır bakımsız kalan Gülcü Mahallesinin 10 sokağında çalışma başlattı. Freze ile yoldaki deforme olmuş asfalt kaldırılırken, asfalta hazırlık çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Yine Fatih Mahallesindeki bir diğer ekipte deforme olmuş yolda asfalt çalışmalarını gerçekleştirdi.

Gülcü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eroğlu, mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Eroğlu, mahallelerinin 30 yıldan buyana asfalt görmemiş olduğunu söyleyerek, “Daha önceki dönemde Sülübey, Emre, Hisar ve Sidre Mahallerine asfalt dökülmüştü, ancak biz bu hizmetlerden faydalanamamıştık. Şükrü Başkanımıza bu konuyu aktardık, programa aldırdı ve çalışmalar başladı. Mahallemizde iki etap halinde çalışmalar gerçekleştirilecek. Sayın Başkanımız çok hassas ve duyarlı, her konuda mahalle muhtarlarına yardımcı oluyor. Taleplerimiz anında karşılık buluyor ve yapılıyor. Başkanımız biz mahalle muhtarları ile her zaman toplantı gerçekleştiriyor. Başkanımız ve ekibine güveniyoruz. Isparta’mızda güvensin, genç ve dinamik bir yönetim var. Çalışmalar mükemmel gidiyor. Buna Isparta inanmalı, bir fırsat var ve sabırla beklememiz lazım. Sağlam bir iş yapılacaksa bu noktada başkanım çok hassas. Yapılan işin senelerce gitmesini istiyor. Başkanımıza her konuda duyarlı olduğu, ilgilendiği için teşekkür ediyorum. İstediğimiz zaman istek, sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz ve çözüme kavuşturuluyor” dedi.

Mahalle sakinlerinden Yakup Kanra da, 5 sene önce Isparta’ya geldiğini söyleyerek, mahallelerinin uzun süredir hizmet beklediğini söyledi. Kanra, hizmetlerin Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte mahallelerine ulaşmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fatihli

26 Haziran 2020 Cuma 16:42

Sonunda Fatih mahallesi bir muhtar gördü.

Ispartalı

26 Haziran 2020 Cuma 13:07

Sokaktaki borusunu patlatıp evinin her yerini lağım suyu basan yaşlı teyzenin daha sonra belediyeye gittiğinde sadaka verir gibi 2 bin lira verip al şunu da sus diyen belediyeden de bahsedin isterseniz. Yaşlı bir teyzemizin evi mahvoluyor ve belediye hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Yazık

yol

26 Haziran 2020 Cuma 09:02

yusuf ziya yoğun kullanılan büyük olan bütün yolları bitirdi zaten,,,

Muhtar

26 Haziran 2020 Cuma 03:55

Çünür yeni şehir güzel ama eski çünür asfalt bekliyor.

Fatihhh

26 Haziran 2020 Cuma 01:07

Saygın başkanım fatih 4504/4521 sokakları da yamalı yıllardır ilgilenirseniz sevinirim

Dürüst olun

25 Haziran 2020 Perşembe 23:56

Muhtarlarda adet haline geldi bir önceki belediye yönetimini kötülemek biri çıkar modernevler asfalta hasret kaldı der,bir diğeri otuz yıldır asfalt gelmedi der,bu yönetim değişince de mevcut başkanı kötülerler bu zihniyeti lanetliyorum.

Varoş vatan üvey evlat

25 Haziran 2020 Perşembe 23:47

Vatan mahallesine hiç ugramayın olurmu.nasılsa biz köstebek gibi yaşamaya alıştık.neresine gitsen çukur yama paldır küldür.

Esnaf

25 Haziran 2020 Perşembe 23:46

Başkanım hızırbey mahallesine el atarmısınız yolları parkları çok berbat kaldırımlar sökük Hızırbey mahallesi çok sahipsiz mah muhtarırını görevdenmi alındı hic gözükmüyor

Yıldızhan cami Üstü

25 Haziran 2020 Perşembe 23:43

Yıldızhan cami üstündeki tüm yollar düzenlenmeli o yollar yakışmıyor

Fatih mahalleli

25 Haziran 2020 Perşembe 21:18

Fatih mahallesine söz verilen sosyal tesisin yapılmasını da bekliyoruz.

incognito

25 Haziran 2020 Perşembe 20:10

Işıkkent Mahallesine ne zaman sıra gelecek acaba

Sağlıkçı

25 Haziran 2020 Perşembe 18:32

Fatih mah.pazar kurulan 205 cadde 4656-58-60-62 sokaklar yamaalı ve çok kötü durumda inşallah buralarda asfaltlanır.başkandan ricamızdır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR