26 Nisan 2024 Cuma

Gülce Dekorla evler daha estetik

Gülce Dekorla evler daha estetik

Isparta

Gülce Dekorla evler daha estetik

Tasarım dünyasında fırtına gibi esen ithal duvar kağıtları Gülce Dekor farkıyla portföyünde yüz binlerce desen ile Isparta halkını büyülemeye devam ediyor.

Her yıl yapılan boyadan kurtulma ve desenli duvarlar tasarlama temasıyla başlayan kağıtlar, vatandaşlara ayrıca yüzde 10’lara varan ısı tasarrufu da sağlıyor. Birçok renk ve desen seçeneği bulunan kağıtlar, duvarlarda kendinden desenli, modern, sağlıklı bir görüntü veriyor.

ISI KAYBINA SON

 Uzun süreden beri ithal duvar kağıtları kaplaması yaptıklarını belirten Gülce Dekor işletme sahibi Gökhan Küçük, ‘‘son dönemlerde duvar kağıtlarına olan talep oldukça fazla. Çünkü birbirinden şık kağıtlar hem eve estetik bir görünüm kandırıyor, hem de ısı kaybını yüzde 10 azaltıyor. Kalitesine göre uzun yıllar dayanabilen estetik duvar kağıtları mevcut. Boyadan daha pratik ve zahmetsiz. Lekelendiği zaman kolay bir şekilde silinebilir’’dedi.

HER BÜTÇEYE ESETİK TASARIM

Her kesime hitap eden duvar kağıtları olduğuna dikkat çeken İşletme sahibi Gökhan Küçük , ‘‘Duvar kağıtları sayesinde her yıl boyama derdi ortadan kalkıyor. Her bütçeye uygun duvar kağıtları elimizde mevcut. Kağıt olandan tutundan kadife dokulu duvar kağıtlarına kadar birçok çeşitle evlere yeni bir estetik anlayış sunuyoruz. Bu işi uzun süredir yapıyor. Tek amacımız var, müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak. Kısacası kaliteyi ucuza sunmak. Çünkü duvar kağıdı alanında başarılı üreticilerin ürünlerini, estetikten taviz vermeden, tüketicilerine en iyi hizmeti sunması gerektiğine inanıyoruz’’ şeklinde konuştu.

İşletmeci Gökhan Küçük  duvar kağıtlarıyla ilgili şu bilgileri verdi; ‘

ÜRÜNLERİMİZ AVRUPA STANDARTLARINDA

2002 yılında kurulmuş olan Gülce dekor, kalite ve estetiği ürünlerinde buluşturarak, geniş ürün yelpazesi ve avrupa standartlarındaki ürün kalitesi ile kolay silinebilen, güneş ışığından etkilenmeyen, kolay sökülebilen özellikleri ile müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır.

GÜÇÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ

Firma olarak misyonumuzda ilk öncelik Isparta genelinde gülce dekor olarak bilinir bir marka olmak ve iş ortaklarımızla yapılanarak gücümüze güç katarak markamızı Türkiye çapında bir konuma getirmektir.

 

ESTETİĞİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

10 Yılı Aşan iş tecrübemiz ile mevcut ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri üretmek için hizmetinizdeyiz. Gelişen teknolojiler dahilinde sağlıklı , estetikten güvenliğe çağdaş mekanlar yaratabilmektir. Sizlere daha iyi mekanlar oluşturabilmek için, sürekli gelişen teknolojileri yakından takip ederek uygulamasınıda yapıyoruz. Kaliteli üstün hizmet sunumu ile sınırsız müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

YÜZLERCE ÜRÜN ÇEŞİDİ İLE HİZMET VERİYORUZ

Yüzlerce farklı çeşit ve desenlerde silinebilen, yıkanabilen, boyananan duvar kağıtlarımız ile hizmetinizdeyiz. üstün hizmet anlayışımızla yanınızdayız

SİLİNEBİLİR ÖZELLİKLİ KAĞITLAR

Yeni nesil duvar kağıtları silinebilir özelliktedir. Islak ve nemli bezle doğal sabunlu su ile silinerek temizlenebilir. Bu sayede duvar kağıdı yıllarca temiz bir şekilde duvarlarınızı muhafaza eder. Burada dikkat etmeniz gereken nokta duvar kağıdınızı güçlü asidik yapısı olan çamaşır suyu, amonyak esaslı kimyasal temizlik malzemeleri ile temizlemekten kaçınmaktır, bu işlem kağıdınızın yapısının bozulmasına ve renginin ağarmasına sebep olabilir. Bu konuda doğal beyaz sabun sizin için en iyi çözüm olacaktır.

SU GEÇİRMEZ

İyi korunarak uzun yıllar dayanıklı kalır. Su geçirmez ve nemden etkilenmez. Vinyl duvar kağıtlarını uygulaması kolaydır, uygulama sırasında temizlik kolaylığı sağlar. Uygulaması kısa sürer, zamandan tasarruf edilir. Dekorasyon çeşitliliği vardır. Akustik ve ses emicilik özelliği bulunur. Uygulama sırası ve sonrasında koku yapmaz. Yırtılan veya bozulan yeri tamir etme olanağı vardır.

EK ÇİZGİLERİ KESİNLİKLE BELLİ OLMAZ

Yeni nesil duvar kağıtları üst üste değil, yanyana yapışır ek yeri belli etmez. Eskiden duvar kağıtları kenar kesimleri düzgün yapılamadığından üst üste yapıştırılır veya orta kesim yapılarak bu sorun giderilmeye çalışılırdı. Bu ise desen kaymaları ve devamlı dikey çizgilerin çok belirgin olması gibi sorunlara yol açıp uygulamada sıkıntılara sebep oluyordu. Yeni nesil duvar kağıtlarında kenar kesimleri mükemmel denilecek oranda düzgün üretildiğinden ve yeri belli olmadığından dolayı daha iyi sonuç vermektedir.

İSTENİLDİĞİ ZAMAN SÖKÜLEBİLİYOR

Yeni nesil duvar kağıtları elyaf ve pamuk lif içeren yapısı ile duvarınızdan kolayca sökülebilir. Yeni nesil duvar kağıtlarında duvar kağıdınızın zamanı geldiğinde duvarlarınızdan kolayca sökülebilmesi için üreticiler günümüz teknolojisinin getirdiği avantajlardan yararlanarak kağıdın taban kısımlarına elyaf veya pamuk lifler yerleştiriyorlar, bu ise eskiden olduğu gibi duvar kağıdının sökülmesi problem olmaktan çıkarıyor. Duvar kağıdı tabanından ayrılmadan duvarınızdan kolayca sökülerek size zaman tasarrufu sağlıyor hatta altındaki zemine ve boyaya bile zarar vermeden duvar kağıdının sökülebilir olması kağıdın en önemli özelliğidir. Duvar kağıdı alırken buna dikkat edilmesini tavsiye ediyoruz.

ALEVE KARŞI DİRENÇLİ

Yeni nesil duvar kağıtları Avrupa birliğinde EN-235 normlarında belirtilen özelliklerde aleve karşı dirençli üretilmektedir. Ateş karşısında duman üretmez aleve karşı direnir. Bu özellik öncelikle otel, işyerleri, iş merkezleri için aranılan bir özellik olmakla beraber artık ev için üretilen duvar kağıtlarında

da sıkça kullanılmaya ve standart hale gelmeye başlamıştır. Biz güvenlik açısından bunu da önemli bir özellik olarak görüyoruz

DUVARLARDA SES İZALASYONU SAĞLAR

Vinil duvar kağıtları ve bazı püskürtme dokulu duvar kağıtları, özellikle yumuşak ve dokulu olanlar, duvarlarda ses izalasyonu sağlar. Profesyonel kullanımlar için özel üretilmiş akustik duvar kaplamalarda olmakla beraber, ev için üretilmiş yumuşak dokulu tekstürlü bazı duvar kağıtlarıda size bu avantajı sağlar.

YÜZLERCE DESEN HAYATINIZA RENK KATSIN

Duvar kağıtları çok geniş ürün yelpazesine sahiptir. Size çeşitli desen ve dokulu sonsuz renkte üretim, aynı zamanda istediğiniz renk ve desende duvar kağıdı bulma avantajı sağlamaktadır. Diğer duvar kaplama malzemelerinde olduğu gibi bütün mekanı aynı renk yapmak zorunda değilsiniz. Aynı desenlerde ve renklerde birçok kombinasyon yaparak evinizde ve ofisinizde hayalinizdeki duvarlara sahip olabilirsiniz.

ÇOCUKLARA ÖZEL ODALAR

Bebekler için ham kağıt ve kök boyalardan üretilmiş özel bebek odası duvar kağıtları da piyasada bulmak mümkündür.

SAĞLIK SAKINCASI KESİNLİKLE YOKTUR

Avrupa birliği ülkelerinde yetkili sertifika kuruluşları tarafından test edilip onaylama mecburiyeti vardır. Hijyen ve sağlıklı olduğuna yönelik kalite ve renk solmazlık testleri yapılmaktadır. İçerisinde kanserojen ve alerjen maddelerin olup olmadığı denetlenip sertifikalarla onaylanmaktadır. Özellikle ucuz üretim yapan bazı üretici firmalar ve merdiven altı üretim yapan bazı üreticiler bunu göz ardı edebilmektedir. Satıcınızdan mutlaka ürünün sağlıkla ilgili sertifikaların olup olmadığını sorunuz.

UZUN ÖMÜRLÜ VE EKONOMİKTİR

Yeni nesil duvar kağıtları eski duvar kağıtlarına ve duvar kaplama malzemelerine göre uzun seneler solmama ve dayanıklı olma özelliğine sahiptir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı sizin aynı maliyetleri ve çabaları göze almamak demektir. Artık duvar kağıdı fiyatları boya ve diğer kaplama malzemelerine çok yaklaşmış durumdadır. önümüzdeki yıllarda kullanım oranlarının da artmasıyla maliyet olarak daha da uygun olacağını düşünmekteyiz.

Merkez Adres: Pirimehmet Mahallesi Cumhuriyet Cad. No 74 Isparta

Tlf. (0246) 233 00 69

Web: www.gulcedekor.com.tr

E-mail: info@gulcedekor.com.tr















YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR