18 Mayıs 2024 Cumartesi

Tam 105 litre ele geçirildi

Tam 105 litre ele geçirildi

Isparta

Isparta’da düzenlenen operasyonda 105 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılığa yönelik operasyonlar devam ediyor. Öncelikle halkın sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere vergi kaçakçılığını engellemek, olası zehirlenmelerin önüne geçmek güvenin ve huzurun adresi olan Isparta’da sükunetini muhafaza etmek adına kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik 25 Nisan tarihinde yapılan çalışmalar sonucunda bir ikamette yapılan aramada 105 litre Kaçak ve Sahte alkol ele geçirildi. Ele geçirilen sahte alkollere el konulurken, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Yapılan açıklamada ise; “Isparta halkımızın huzur ve güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Davrazlı

02 Mayıs 2024 Perşembe 15:10

105 litre ne demek; Akdeniz Bölgesine bile yetecek kadar ev yapımı şarap... Isparta'yı büyük bir yıkımdan kurtardınız, teşekkürler.

Isparta halkı

02 Mayıs 2024 Perşembe 14:55

Polisimiz güven operasyonu istiyorsa ilk önce insanları bu hale mecbur Eden kişi ve kişilere operasyonlar düzenlesin millet mecbur kalmasa yapar mı millet kimyager olurmu bırakın artık insanı yakasında bir düşün bu kadar insanımızı düşünüyor ise devlet ilk önce fahiş fiyatlarla halkın önünden yürüsün bak bakalım insanımız böyle birşey bir daha yapar mı

Vatandaş

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:14

Size devlet üstrün madalyası versinler... Bu ne övünmedir arkadaş sanki devleti kurtardınız. Admalar yapsın ne var yani. Ucuz satın sizde.

tertel

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:11

Bunların sahte veya kaçak olduğu değil de ev yapımı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşım, ne yaparsanız yapın bunu tüketiyorlar, bu kadar pahalandırmanın anlamı yok.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR