19 Mart 2024 Salı

Gül Çiçeği için büyük umut

Gül Çiçeği için büyük umut

Isparta

GÜL İÇİN: AK Parti Milletvekili Said Yüce: Başbakanımızla yüz yüze görüşeceğiz. Gül Çiçeği’ne ''Alan Bazlı Gelir Desteği'' verilmesi konusunu anlatacağız.

BARLA İÇİN: ''Barla’da altyapı yatırımları için 6 Milyon TL ödenek tahsis edildi. Bediüzzaman Said- i Nursi Müzesi için de 5 Milyon TL ayrıldı.'' Gül Çiçeği için büyük umut AK Parti Milletvekili Said Yüce, Rosa Damescana’nın (Yağ Gülü) ''Stratejik (Millî Kültür) Ürünü'' ilan edilmesi bağlamında çalışma yaptıklarını söyledi. Yüce, kapsamlı bir şekilde rapor ve bilgileri Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım’a aktaracaklarını söyledi.

BARLA İÇİN 11 MİLYON TL

Parlamenter Yüce, 1926- 1934 yılları arasında Barla’da yaşayan; 130 eserden oluşan Külliyat’ın % 70’ini burada kaleme alan Bediüzzaman Said-i Nursi Projesi için de toplamda 11 Milyon TL ödenek tahsis edildiğini söyledi. Bunun 6 Milyon TL’si Barla altyapısı için harcanacak. 5 Milyon TLkaynak da Müze yapımında kullanılacak.

TİCARİ VE SİYASİ HEDEF OLMAMALI

AK Parti Milletvekili Said Yüce: » ''FETÖ/ PDY ile mücadele tamamen arındırılıncaya kadar devam edecek.'' » ''Cemaatler ders çıkaracak: Ticari ve siyasi hedefi olmayacak. Şeffaflaşacaklar. '' »''Başkanlık Sistemi, Türkiye’nin menfaatine. Yatırımlarda eşitlik, adalet getirecek.'' » ''Irak ve Suriye’de sahada olacağız.''

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet

26 Ekim 2016 Çarşamba 10:38

Sayın vekil en nihayetinde gül e el atmış..Emin olun ki bişey çıkmaz.Güle yıllardır teşvik için herkes dile getirdi. ancak ikatidar partisinin bölge vekilleri kulak tukadı.Ya güçleri yetme di ya da basiresizler.Ak partinin 13 yıllık geçmişi var,Türkiyenin her yerine yapılmayan hizmet yok.Ama gel gör ki,Isparta gelişmiş il sıralamasında 67 ci ve en fakir il durumunda.Deme ki,Ak partinin Ispartda siyaset yaptığı kişiler çok yetersiz.Mutlaka yeni isimler ve vizyonu olan insanlar gelmeli..

Ahmet

26 Ekim 2016 Çarşamba 10:29

Yazık..

banu

25 Ekim 2016 Salı 15:11

çok lazım barlaya 6 milyon sanki.o kadar ihtiyaç sahibi varken

ıspartalı

25 Ekim 2016 Salı 14:31

Allah razı olsun sizden...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR