25 Nisan 2024 Perşembe

GUANTANAMO MODELİ İÇİN ADALET BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI

GUANTANAMO MODELİ İÇİN ADALET BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI

Isparta

Adalet Bakanlığı’nın FETÖ sanıklarının mahkemeye tek tipelbise ile çıkarılmasına yönelik önümüzdeki günlerde yasal hazırlıklara başlanacağı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Binali Yıldırım’laFETÖ sanıklarının duruşmalara Guantanamo’da olduğu gibi tek tip elbise ileçıkmasını konuştuğunu söylemesinin ardından Adalet Bakanlığı’nın bu konudakiyasal hazırlıkları başlatma kararı aldığı iddia ediliyor.

 

Milliyet gazetesinden Türker Karapınar’ın haberine göre,Bakanlık yetkililerinin verdiği bilgiye göre, FETÖ sanıklarının mahkemeye tektip elbise ile çıkarılmasına yönelik önümüzdeki günlerde yasal hazırlıklarabaşlanacak. Bakanlığın kapsamlı bir araştırma sürecinden sonra olasıdüzenlemenin teknik hazırlıklarına başlayacağı ifade edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartali

17 Temmuz 2017 Pazartesi 22:01

Bu kural sadece Feto dan yargilanlarami pkk lilara veya diger mahkumlerede gecerlimisayin basbakan sayin bakanlar sayin cumhur baskanim 250 seyidin hesabini soracakda 40 bin seyitin hesabindan hic bahsetmeyorlar bugun gine bomba patlatdilar kactane askerimiz yarali acil sifalar dileyorum oda sorulacak demeyin meydanlarda birde onlar icin bagirin lutfen

17 Temmuz 2017 Pazartesi 21:22

Hain yazsın önlerinde

18 Temmuz 2017 Salı 17:51

beğenmeyen 7 kişinin zoruna gitmiş herhalde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR