24 Nisan 2024 Çarşamba

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Isparta

Geçtiğimiz Cuma günü Eyüpler Köyü Çiftlik Mahallesindebahçesinde çalışırken 11 yaşındaki oğlu ile traktör kazası geçiren ve dahasonra 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata tutunamayan Beden EğitimiÖğretmeni Halil OKUTAN genç yaşta 38 yaşında sevenlerini üzerek aramızdan ayrıldı.

 

Dün Isparta SDÜ Araştırma Hastanesinden cenazesi alınarakEğirdir Eyüpler Köyü Çiftlik mahallesindeki baba evine getirilen Halil OKUTAN'ın cenazesi bugün Çiftlik mahallesinde öğlen namazının ardından kılınancenaze töreninden sonra köy mezarlığına binlerce kişinin katılımı ile defnedildi.

 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Başta Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN ve Eğirdir KaymakamıDr. Yalçın YILMAZ olmak üzere cenazeye merhum Halil OKUTAN'ın amcası MerkezValisi Nuri OKUTAN, Isparta Devlet Hastanesi eski Baştabibi Ramazan OKUTAN,  Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Halil OKUTAN, MHP İl Başkanı İsa YALÇIN, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan PALA, çoksayıda bürokrat, belediye başkanı, daire müdürü, öğretmenler, öğrenciler vesayısı 3 binin üzerinde vatandaş Halil OKUTAN'ı son yolculuğunda yalnızbırakmadı. Çiftlik mahallesine giden yol araçlar yüzünden bir süre trafiğekapanırken, Emniyet ve Jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

BABAYA SON BAKIŞ

 

Traktör kazası sırasında Halil Öğretmenin o sırada yanındabulunan 11 yaşındaki oğlu ise mezarın başında gözyaşlarıyla herkesi ağlattı.Merhuma Allahtan Rahmet, yakın, eş, dost ve akrabalarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR