29 Mart 2024 Cuma

GÖZÜN AYDIN EĞİRDİR

ISPARTA'da bir süre Vali Yardımcısı, İl Özel İdare Genel Sekreterliği ve Şarkikaraağaç Kaymakamlığı görevlerini üstlenerek başaralı çalışmalara imza atan Abdullah Akdaş, yeni Mülki İdare Amirleri Kararnamesinde turizm cenneti Eğirdir İlçesi'ne kaymakam olarak atandı.

Isparta

Uzun süredir Şarkikaraağaç İlçesi Kaymakamlığı görevinde bulunan Abdullah Akdaş, projeleri ile ilçeye bir çok hizmet getirmeyi başardı. Göreve başladığı günden bu yana Şarkikaraağaç ilçesi için büyük bir özveri ile çalıştı.Şarkikaraağaç Kaymakamlığı tarafından işletilen Kızıldağ Milli Parkında giriş kapısından, bungalov evlere, sosyal tesislerden, yürüyüş yollarına, milli parka su sağlayan kaynaklara kadar bakım ve onarım yaptırdı. Kent Meydanı projesi hazırladı.

Şarkikaraağaç Kaymakamı Akdaş gecesini, gündüzüne katarak büyük bir özveri ve gayretler sarf ederek canı gönülden çalıştı. İşte O kaymakam şuan turizm cenneti Eğirdir'e atandı.

KAYMAKAM ABDULLAH AKDAŞ KİMDİR?     

1978 yılında Kahramanmaraş İli, Afşin İlçesinde doğdu. İlk,Orta   eğitimini Afşin İlçesinde tamamladıktan sonra, Lise eğitimini Kahramanmaraş Teknik Lisede tamamladı.Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1999 yılında mezun oldu. 2000 yılında Kayseri Kaymakam adayı olarak göreve başladı ve sırasıyla  Osmaniye - Hasanbeyli, Kırklareli -Pehlivanköy, Adana - Feke, Edirne - Meriç, Karaman - Ayrancı İlçelerinde vekâleten Kaymakam olarak görev yaptı. 2004 yılında Kaymakam adaylığı dönemini bitirdikten sonra Burdur- Karamanlı, Erzincan-Çayırlı, Şırnak Vali Yardımcılığı ile birlikte, Habur Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği,  Artvin - Hopa Kaymakamlığı ile birlikte  - Sarp Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği ve Hopa Limanı Mülki İdare Amirliği  olarak görevlerini yürüttü.   

2013 yılında Şarkikaraağaç Kaymakamlığı görevine başladı.Son olarak ise Eğirdir Kaymakamlığı'na atandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Kaymakam Abdullah AKDAŞ İngilizce bilmektedir.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEHMET BOYACI

11 Temmuz 2015 Cumartesi 02:07

GERCEKTEN VALIMIZGIBI CALIŞKAN EGRIDIRE YAKIŞIR

Karaağaçlı

30 Haziran 2015 Salı 18:50

İyi olan hiçbir şey Şarkikaraağaça layık görmezler

Karaağaçlı

30 Haziran 2015 Salı 18:45

Şarkikaraağaç için büyük kayıp.

Damla

30 Haziran 2015 Salı 02:00

Gerçekten Şarkikaraağaç çok güzel o milli park gittim başarılı birine benziyor

Neff

29 Haziran 2015 Pazartesi 17:23

Şarkikaraağaçlı olarak üzüldük ama Eğirdirliler sevinebilir. Sayın Akdaş tam bir King

EĞİRDİRLİ YÖRÜK ALİ

29 Haziran 2015 Pazartesi 14:28

Yeni Kaymakamımıza başarılar diliyorum. Önceki hizmetlerini okudum.Eğirdirin ufkunu açacaktır. Eğirdirin tek sorunu kısır çekişmeler, bir de mafya - Parelel illeti var. Bu yapılar diskalifiye edilirse bütün engeller kalkar.Bu yapılarda tehdit, şantaj, montaj gibi her ayak var.

batman

29 Haziran 2015 Pazartesi 11:56

Superman sen kafanı yorma böyle işlere...sen anlayamazsın.

hikmet

29 Haziran 2015 Pazartesi 10:52

Hayırlı olsun sayın valim yeni görev yeriniz

superman

29 Haziran 2015 Pazartesi 08:24

benim anlayamadığım neredeyse bine yakın kaymakam ve vali yardımcısı yeni yerlerine görevlendirilirken neden hem özel idare hem eğirdir kaymakamlığı hem de şarkikaraağaç kaymakamlığı görevi bir kişiye verilir ki!!!...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR