20 Nisan 2024 Cumartesi

GÖREVİNE BAŞLADI!

Yalvaç Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisine Eğirdir doğumlu genç bir doktor olan H. Elif Altınmakas atandı

Isparta

Yalvaçlı minikler artık doktorsuz değil. Hastanede görevli olan Çocuk Hastalıkları uzmanının bir süredir raporlu olması dolayısı ile çocukların rahatsızlıklarında aileleri ya Şarkikaraağaç ilçesine ya da Akşehir ile Isparta’Ya tedaviye götürüyordu. Aralık ayında yapılan zorunlu hizmet atamalarında Yalvaç’ı tercih den Çocuk Hastalıkları uzmanı Doktor Huriye Elif Altınmakas geçtiğimiz hafta yeni görevine başladı.

 

    EĞİRDİRLİ BİR AİLENİN KIZI

 

    Yalvaç Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı olan Doktor H. Elif Altınmakas 1984 yılında Eğirdir ilçesinde dünyaya geldi. Gazeteci Abdullah ve Nilgün Sinan çiftinin çocukları olan Elif Altınmakas ilk ve orta tahsilini tamamladıktan sonra Bucak Fen Lisesi’ni kazanarak lise eğitimini burada tamamladı.

 

    İyi bir eğitimalarak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan H.Elif Altınmakas 2008yılında mezun olarak Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi Acil Servisinde Pratisyen Hekim olarak göreve başladı. 1 yıl sonra TUS’u kazanarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Hastalıkları dalında ihtisasa başladı. 2015yılında uzman olan Elif Altınmakas yapılan atamalarda Yalvaç Devlet Hastanesi’ni tercih ederek görevine geçtiğimiz hafta başladı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

şşşşşş

12 Şubat 2016 Cuma 08:48

Hayırlı olsun. Mesleğinde başarılar dilerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR