20 Nisan 2024 Cumartesi

Göreve Başladığı İlk Hafta 25 Faili Meçhul Aydınlatıldı!

Isparta’da göreve geldiği günden itibaren, kentteki huzur ve asayişi sağlamak adına önemli çalışmalar yapılmasını sağlayan Emniyet Müdürü Halil Altan’ın ilk görev haftasında 25 faili meçhul olay aydınlığa kavuştu. Ayrıca, bu olayların 2’si de Antalya’daki faili meçhuller…

Isparta

Türkiye genelinde geçtiğimiz günlerde yapılan görevdeğişimleri sonrasında Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Halil Altan’ıngöreve gelmesinden sonra kentteki huzur ve asayişte çıta yükseldi.

 

İl merkezi ve ilçelerdeki sorumluluk bölgelerinde adeta kuşuçurtmayan emniyet güçleri, çevre illerde de asayişi sağlamak adına önemliçalışmalar yaptı.

 

Son olarak yapılan görev değişimlerinden sonra IspartaEmniyet Müdürü olarak atanan Halil Altan, göreve geldiği ilk günden itibaren ilmerkezi ve ilçelerdeki birimleri daha aktif bir hale getirirken, görevinin ilkhaftasında Isparta ve Antalya’daki faili meçhul 25 olay aydınlatılmış oldu.

 

Biz de Bomba 32  Ailesiolarak Emniyet Müdürü Halil Altan’ı, yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederbu tür çalışmaların daimi olmasını temenni ederiz. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

137 cadde sakini

12 Şubat 2015 Perşembe 21:23

137 cadde oto yıkama mal sahibi kadın hunharca yıllar oldu katledildi. Katili veya katilleri hala bulunamadı. Sayın Müdürümüz bu konuyu ele alırsa seviniriz. Saygılarımla

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR