20 Nisan 2024 Cumartesi

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Isparta

ISPARTA Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen açığa alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yazık

09 Eylül 2016 Cuma 11:33

Attığın iftiranın gereken cevabını adalette vereceksin

Kul hakkı var yazan yorumcuya

08 Eylül 2016 Perşembe 20:13

Yorumuna bakıyorumda Sanane kul hakkından? Yazan biliyordur senden mi öğrenecek kul hakkını? Proje yorumcu olduğun belli de ismini bağışlada cenk şölenin garantörü, referansı yada yandaşı kimmiş bilelim? Ayağımızı denk atalım. Cenk şölenin ta kendisimisin yoksa? Sen ne ayaksın onu açıkla!

Çamur at izi kalsın

08 Eylül 2016 Perşembe 09:29

Bazı yapılan yorumlara bakıyorumda daha hic bişey belli olmadan Cenk beyin itibarını zedelemeye yönelik algı operasyonu resmen. Bu insanın fetöyle alakası olmadığını cümle alem biliyor. Bizzat 15 temmuzda, öncesinde malum yapıyla mücadele ettiğini ben biliyorum. Yanlış hesap bağdattan dönermis dualarimiz Cenk beyle tez zamanda bu yanlış durumdan kurtulur inşallah.

KENDİ KENDİNE YAZDIĞIN YORUMLARI EVİRİP ÇEVİRİP YA

07 Eylül 2016 Çarşamba 17:51

kendi kendine yorum yazıyor.Evirerek çevirerek lafları iyi dolandırır. sürekli aynı şey:hata-kumpas-fetöylealakasıyok-haketmemişti-kulhakkı-vatanseverdi-provakasyon-yanlış vs.vs. kullanarak arka arkaya yorum yazarak KİMİ ETKİLEMEYE ÇALIŞIYORSUN? Haklımı haksızmı olduğunu ve ne çıkacağını göreceğiz! sende bekle AYNI YORUMU EVİRİP ÇEVİRİP YAZIP/YAZDIRIP DURMA! DİĞER YORUMLARIN GERİDE KALMASIMI amacın?Zerre ağırlığınca hayır yapanda zerre ağırlığınca şer yapanda onu bulur.

SERCAN

07 Eylül 2016 Çarşamba 15:21

Böyle bir insanın fetöyle ne işi olabilir anlamıyorum. Bu işin sonu nereye gidecek anlamış değilim. At İzi İt izine karışmış durumda Allah Yardımcısı olsun.

Hakkı Hak bilirim

07 Eylül 2016 Çarşamba 11:46

Çok büyük yanlış yapıldı. Bu adamın zerre fetöyle alakası yok hatta sürekli onlara karşı mücadele veriyordu. Ama bu boşluktaki fırsatçılar adamı harcadılar. Nasılsa tipi de fetöcüleri andırıyor, kimse bişey diyemediler. Çünkü bu adam haklıya hakkını veriyordu. Rabbim sabrını versin böyle bir zamanda haksız duruma düşmek gibi kötü birşey yok. Nasılsa hükümetimiz olayı aydınlatır, Cenk bey de geri gelir.

Büyük hata

07 Eylül 2016 Çarşamba 09:47

Çok büyük bir hata yapılmış. Bu kişinin paralelle zerre alakası yoktur. Sulandırdınız. Bu gibi hatalar Fetö ile mücadelede halk desteğinin kaybolmasına sebeb olur.Şimdi hükümetten beklenen yanlışlıkla ya da bir kumpas sonucu, kripto birileri ya da fırsattan istifade kendilerine alan açmaya çalışan grupların sebep oldukları yanlışlıkların bir an evvel düzeltilmesi gerekir..

azap

06 Eylül 2016 Salı 19:24

bu ADAMın alınmasına en çok tarım il müdürlüğündeki fetöcüler sevinmiştir. partiden baskı yaparak işlerini hallettiremeyenler her türlü filmi fırıldağı çevirmekten geri durmuyorlar. bugün fetöcü dedikleri müdürleri atayanları yada onlara kefil olup referans olanlar bir kumpaslada bu adamın ayağını kaydırdılar. hak edenin allah cezasını versin, masum olan iftiraya uğrayanları da allah korusun.

Muhtar

06 Eylül 2016 Salı 19:01

Cenk solen isparta ya ciddi hizmetler etmiş bir vatan severdi. Üzerine atılan iftiradan umarım tertemiz bir şekilde kurtulurdu yeniden kaldığı yerden hizmet etmeye devam eder. Hem personeli hem de dış bilmeyenlerin hunharca eleştirenlerin kınıyorum. Hakkında yapılan provokasyonlara zerre itibar etmiyorum. Köyümüze ve diğer yaptığı hizmetlere sonsuz teşekkürlerimle allah yardımcısı olsun. İnşallah hak ettiği güzellikleri ve itibari yeniden iade edilir.

Furkan

06 Eylül 2016 Salı 18:03

GTHM personelinin BAKA bağlantılarına bakılsın. BAKA nın tutuklu personelinin kripto öğretmen eşlerine bakılsın FETO yu destekleyip sendikasından uzak duranlar....

Ziya ziya

06 Eylül 2016 Salı 16:04

Bu zat hala devletin arabasını makam aracı olarak kullanıyor kuruma hala hükmediyor bu nasıl açığa alma.. demekki bunun oluşturduğu müdür kadrosununda acil araştırılması lazım

Mühim degil

06 Eylül 2016 Salı 12:03

Koltuğundan korkarak başka kişilerin işinden ettiğinizden alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Acar

06 Eylül 2016 Salı 10:36

İl müdürlerinin imzalarıyla fetö kapsamında açığa alınan ve işleri sonlandırılan personelleri tekrar incelemek farz oldu. Çünkü bu gibi müdürler fetocu ise işten çıkardıkları kim bunu toplumun vicdanına bırakıyorum. Özellikle işlerine son verilen kişilerde imzası bulunan Cenk Şölenin bu imzaları atarken neyi düşünmüş olabilir. SYDVde işten çıkarılanlara imzası var. Sydv çalışanlarının tekrar incelenmesi gerekiyor ve suçları yoksa işlerine geri döndürülmesi gerekiyor

saım

06 Eylül 2016 Salı 00:27

hayırdır cenk şöleni sapanmı Tefik atasoy mu aldırdı

Sorun yok

05 Eylül 2016 Pazartesi 22:25

Bu zatı aldınız ya bu zatın atadığı müdürnyardımcıları tescilli şube müdürleri tescilli bilinirliği bunlar kendileri haricini aralarına almazlar İl müdür yardımcısının eşi alındı kendisi değilmiymiş diğer şube müdürleri zaten aynı grup arkadaşı onlara yok mu bişiy

Recep ince

05 Eylül 2016 Pazartesi 22:22

Recep ince ABD deki .... Zata da kefilsşndir sen malum buna kefilsen ona ful kefilsşndir malumm

EFERECEP

05 Eylül 2016 Pazartesi 20:16

Sıra müdür yardımcıları ve şube müdürlerinde mi..Spor il müdürlüğündeki perşembe,cuma günlerinde yapılan sohbetlerin hesabını kim verecek..Sohbetlere Tarım İl Müdürlüğü müdür yardımcılarının da karıldığı şeklinde halk söylentilerini sağır sultan duydu.. Bu toplantılara katılanların FETÖ bağlantılarının olup olmadığının bir araştırılması gerekmiyor mu..

Beni bilen bilir

05 Eylül 2016 Pazartesi 19:36

Sırf HÜKÜMET’in çıkardığı mevzuatlara uyarak doğru destekleme yapmak isteğim nedeniyle beni sürmüştünüz…(!)

Y K

05 Eylül 2016 Pazartesi 18:43

Allah var gam yok kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz Mevla'm ne eylerse iyi eylerHayırlı olsun ıspartaya

Recep ince

05 Eylül 2016 Pazartesi 18:41

Sekreter kardeş aynı tastan mamalarınız neyi görecen şahitliğini söyleyip elvermeye kendini Bir oldunuz birlik oldunuz onun yanında olan ondan olmasa orda olamazdı Kendi ağzıyla böyle demişti o kişi

b.akdol

05 Eylül 2016 Pazartesi 17:55

yaptığı her işlemde fetocular kolladı onları ilçe müdürü yaptı.m.vekili adayı oldu finansörleri belli

Tarlm

05 Eylül 2016 Pazartesi 17:29

Çok geç alınmış bir karar çok önce alınmalıydı.

Mehmet

05 Eylül 2016 Pazartesi 17:12

Geçmişteki bir Milletvekili gitsin demekte haksız değildi. Kimi çevreler linç etmeye çalışmıştı.

Recep ince

05 Eylül 2016 Pazartesi 16:42

İl Müdürüm ile birlikte geldiğinden (4 yıldır)beri sekreterliğini yapıyorum. Hiçbir şekilde yanlışını görmedim. Vatan perver samimi bir müslümandır. Allah huzurunda şahitlik yapacağım.

ef

05 Eylül 2016 Pazartesi 19:04

TC Celalettin Gürdal Alma mazlumun ahını çekersin ahes de ahesde ; bir Zaman'lar kapısını çalan şehit kardeşini ve annesini tersleyerek bir sizmi VARSINIZ şehit yakını sizinlemi uğraşacağız diyerek kapıdan kovan mdr onların o gün gözünden dökülen yaşların hesabını verin bakalım

Kuğu

05 Eylül 2016 Pazartesi 16:13

Tipinden belli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR