19 Mart 2024 Salı

GÖL KENARINA UÇAN ARAÇTAKİ YARALI YARDIM BULMAK İÇİN 10 KİLOMETRE YÜRÜDÜ

Isparta'da göl kenarına uçan araçtaki gençlerden biri hayatını kaybederken, kazadan yaralı kurtulan üniversite öğrencisi arkadaşı ise yardım bulmak için 10 kilometre yürüdü.

Isparta

Kaza, dün gece Yenişarbademli-Şarkikarağaç karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Isparta’nın Yenişarbademli ilçesinde öğrenim gördüğü Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Meslek Yüksek Okulu (MYO) Ormancılık Bölümüne bütünleme sınavı için gelen üniversite öğrencisi Fevzi Erdal, arkadaşı Kerim E. ile birlikte yola çıktı.

Kerim E. yönetimindeki 42 H 8001 plakalı otomobil, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak Beyşehir Gölü kenarına uçtu. Feci kazada Kerim E. hayatını kaybederken, Fevzi Erdal yaralandı. Hurdaya dönen araçtan kendi imkanlarıyla çıkan Erdal, yardım bulmak için yaklaşık 10 kilometre yürüyerek Yenişarbademli ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi’ne gitti.

Evlerin zillerine basarak ilçe sakinlerine yaralı olduğunu söyleyip 112 Acil Servis’i aramalarını isteyen Erdal, olay yerine gelen ambulansla Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın jandarmaya haber verilmesinin ardından kaza bölgesine giden güvenlik güçleri, sabaha karşı göl kenarındaki araç içerisinde Kerim E.’nin cansız bedenine ulaştı. Kerim E.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada, kazada hayatını kaybeden Kerim E. ile yaralı kurtulan üniversite öğrencisi Fevzi Erdal’ın otomobili başka bir öğrenci arkadaşlarından ödünç aldıkları öne sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Herif

24 Ocak 2018 Çarşamba 00:20

Birader herkes arabadan bahsetmiş,kaza yeriyle ve o yoldan bahseden kimse yok.İnanın o yolu zorunlun olarak kullanan biriyim.Allah rızası için yetkililer bir gitsin kullansınlar o yolu.Sağda solda şu kadar asfalt yaptık demesini biliyorlar oy için gelip söz verenler sözüm size burda defalarca ölümlü kaza oldu.İki araç yan yana çok zor geçiyor.Bu ilçenin doğudaki bir köy kadar Değeri yokmuş anlaşılan.Bu bahsedilen yer unutulmuş terk edilmiş bir yer...

sarı sülo

23 Ocak 2018 Salı 09:13

Yaptığım yorum yukarıdaki haberle ilgisi yoktur. Sen belki paran olmadığı için biniyorsundur..Trafikte haldur huldur araba kullananlarının altındaki arabaya bir bakın. Kuş grubundan yada başka bir arabaya binmek,trafikte tüm kuralları ihlal edip, saygısızca araba kullanma hakkını vermez sana.Bunların çoğu ile oturup aklı selim iki kelam bile edemezsin. Çünkü kural tanımamazlık bu tür insanların karakterinde var. Sosyal hayatta kendilerini ezilmiş olarak görürler, trafikte de canavar kesilirler.

haylaz

23 Ocak 2018 Salı 08:58

ölen gence ALLAH rahmet eylesin yorum yazan arkadaşlarda rahmet dileyecegine kuş serisi diye başlamış beyinle alakalı bu işler cepte para varsa alırsın güzelini paran yoksa ayagımı yerden kessin der alabilecegin en uygun aracı alırsın

Vatandas

22 Ocak 2018 Pazartesi 23:56

Parası olan konusuyor arkadas o arabada millete mercedes gibi geliyor evet herkes biliyo kaza sonucu boyle oldugunu ama yapacak bisey yok bütce buna yetiyo

vatandaş

22 Ocak 2018 Pazartesi 22:38

kuş grubu arabalar için en kısa zamanda toplatma kararı çıkarılmalı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR