19 Nisan 2024 Cuma

Gökyüzüne pembe balon bıraktılar

''Farkındayız, yeneceğiz''

Isparta

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyen Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği (KANSEV), 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda farkındalık etkinliği düzenledi. Etkinliğe Vali Ömer Seymenoğlu ve eşi Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu ve Prof. Dr. Recep Çetin ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikteki konuşmasında kanser hastalığında erken teşhisin önemine değinen KANSEV Dernek Başkanı Cemaliye Bardakçı erken teşhisin yanında kanser hastalarının tedavi süreçlerinde de büyük morale ihtiyaçları duyduklarını belirtti.

Kanserde erken tanının önemine dikkat çekmek için ve hastalarının mücadelesine destek olmak adına düzenlenen etkinlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Seymenoğlu da “ Burada hastalarımıza destek olmak için bir araya gelen herkese teşekkür ediyorum. Hastalarımızı yalnız bırakmamak lazım onların morallerini en üst seviyede tutmak lazım. Bu faaliyet de bunlardan bir tanesi. Etkinliği organize eden kanser hastaları için ellerinden gelen her türlü desteği sunan KANSEV Derneği’ne, kanser hastalarının tedavisini sağlayan aynı zamanda da alanda onlarla beraber olan hocalarımıza teşekkür ediyor hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Ardından meme kanserinde erken teşhisin önemini vurgulamak için Vali Seymenoğlu ve katılımcılar gökyüzüne pembe balon bıraktı, hazırlanan tatlıları ziyaretçilere ikram ettiler.

Bir 1 kişi, ayakta, balon ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, balon ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, balon ve açık hava görseli olabilir

Bir kuş, gökyüzü ve doğa görseli olabilir

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

24 Ekim 2021 Pazar 08:58

Nerde gezmeli tozmalı yemeli içmeli lay lay lom etkinlik var fahrettin başkan orda. :)

Spartan

24 Ekim 2021 Pazar 08:57

O balonlar içindeki helyum maliyet, saldınız çevreyi de kirlettiniz. kim neyi fark etti saldınız da. bitti gitti. bi hatıra ormanı yapıp fidan dikseniz, sokak hayvanlarına falan yem verseniz de farkındalık olsa olmuyor mu? saldınız da noldu. zarar ziyan.

Ispartalı

23 Ekim 2021 Cumartesi 18:16

SÜSLÜ halleder, herşeyi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR