20 Nisan 2024 Cumartesi

GÖKMENOĞLU YURTTA PROTESTO YAPAN GENÇLERE SESLENDİ

GÖKMENOĞLU YURTTA PROTESTO YAPAN GENÇLERE SESLENDİ

Isparta

ISPARTA'DA KYK yurdunda kalan öğrencilerin yurt bahçesinde yaptıkları protesto sonrası İyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, gençlere seslendi. Gökmenoğlu; "Isparta Kredi Yurtlar Kurumunda konaklayan değerli gençler; Sizi çok iyi anlıyorum... Tüm öğrencilik hayatını yatılı okullarda geçiren.Üniversite yıllarında İstanbul Atatürk Öğrenci Yurdunda kalmış olan bir kardeşiniz olarak, inanın sıkıntılarınızı çözeceğiz, Bu bizim işimiz değil demeyeceğiz, çözüm için ne gerekiyorsa yaparız. Ama lütfen siz bizim geleceğimizsiniz. Sakin olalım, görüşüp çözümü nasıl üretiriz onu hep beraber tespit edelim. Ama önce sizin sağlığınız, güvenliğiniz ve Eğitim hayatınız. Ailelerinizi endişelendirmeyin. Sağlıcakla kalın. HERŞEY İYİ OLACAK

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Serkan kara

13 Aralık 2018 Perşembe 20:58

BIRISI FETODAN BAHSETMIS FETONUN ARAŞTIRMA ONERGESINE CHP NIN KINE RET VERDILER IYI PARTININKINE RET VERDILER PELO RET VEREN FETO YAVERLERI KIM BAKALIM MASASINDA AKSIYON DERGISI ILE GEZEN BAHCELI AMPUL PATLAMASIN DIYE MÜCADELE EDEN FETOSEVER IYI OKUMAK GEREKIR HDP NIN CEKIMSER OLDUĞU KONULARDA MHP VE AKP NIN RET VERMESI IPLERININ BIRILERININ ELINDE OLDUĞUNUN ISPATIDIR.

mehmet

13 Aralık 2018 Perşembe 16:23

aldıkları puan belli yazan benim itü inşaat mezunuyum. adam akıllı puan alan idealist insana saygım vardır yaptığım genelleme benim. ama kabul edin sdü nün %80 faso fiso

Kyk öğrencileri...

13 Aralık 2018 Perşembe 00:22

Önemli olan ögrencilerin huzur rahat kolaylık içerisinde konaklama ihtiyacını karşılamak degil Kyk sahibi ortagı olan şahısların ceplerini doldurmak oldugunu anladık.

ahmet yücel

12 Aralık 2018 Çarşamba 21:15

gökmenoğlu gençlerin dilinden anlayıp , sorunlarına neden olan aksaklıkların giderilmesi konusunda ikna edici konuşmuş tebrik etmek gerekir.hele bu zamanda bu tür idareci profiline ihtiyaç var.

İpler kopuyormu sayın Gökmenoğlu!

12 Aralık 2018 Çarşamba 19:58

Chp/İp iler kopmak üzereymiş! Boşa demedi sayın Bahçeli kim kimin ip'i ile nereye inerse insin biz Yusuf Ziya Günaydın'la devam edeceğimizi taaaa en baştan açıklamıştık! Zaten Chp çıkıp Gökmenoğlu bizim adayımız İpten gösterdik dediğinde belliydi durum . Böyle yönetimmi olur! O partinin idolojisinden, bu partinin adayı olmak nedir yâ! Hele Fetö'nün oylarını devşirmek için şâibeli isimlerin aday gösterilmeside farklı değil.

KURT

12 Aralık 2018 Çarşamba 19:57

Bence devleti enayi görüyorlar bu isyanı çıkaranı yurtdan atacaksın dışardaki ahtapot özel apartlara teslim edceksin herkesin dürüst olması lazım benim verğimle bedave yurtda kalan vatana millete fatydalı olan ögrencilerin barıması için yapılan milli servettir. kapı dışarı kışşş..

AOY

12 Aralık 2018 Çarşamba 18:38

İki koyun emanet edil.eyecek birine KYK yı teslim ederseniz olacağı bu

Ne verdin elime, ne süreyim yüzüne!

12 Aralık 2018 Çarşamba 17:05

Bir evladımız ekşi sözlükte sıkıntıları gâyet güzel özetlemiş! Vizeye hazırlanan çocukların elektiriklerin sık ve uzun süre gitmesinden ve internet olmamasından, yemekhânelerde pahalı ve bayat yemek verilmesini dile getirmiş! Bu zamanda bu sıkıntıları yaşatanların günahı bu! Bu çocuklardan nasıl yüksek başarı ve dünyanın ileri gelen uni'leri ile yarışan bilim adamı olmalarını bekliyeceğiz o zaman. Jenerator yokmu bu binalarda, kesintisiz elektirik ve internet vermek zorundasınız öğrencilere !!!!

Öz yılmazel

12 Aralık 2018 Çarşamba 16:17

Ahahahaha

Bu çocuklar hepimizin, bu vatanın evlatları.

12 Aralık 2018 Çarşamba 16:16

Birileri saçmaladıkça saçmalıyor! Yok onların zamanında şu yokmuş bu yokmuş! Annemin zamanındada elektirik yokmuş , gaz lambası varmış! Ama onlara internetten görevde verilmiyormuş, bilgisayarda yokmuş! Bumudur ileri çok ileri ****ürdüğünüzü idda ettiğimiz Ülke! Evet bir kaç yerli yabancı sermaye çok ilerliyen, yoksa milletin ne ilerlediği nede iyi bir gelecek ümidi kalmıyor! Hepimiz oradaki çocukları kendi evladımız olarak görüp öyle yorum yapalım. Yavruların dilekçelerini hemen çözelim.

Vatandaş

12 Aralık 2018 Çarşamba 15:44

Sayın Gökmenoğlu gençlere sâkin olun çağrısında bulunmuş, bir baba gibi! Doğru olanı yapmış! Bazı yağdanlık yalakalarda gezi olaylarından tecrübelisiniz demekle sâdece ortamı geren, kaos ve kavgadan beslenen andaval olduklarını ortaya koymuş! Sayın Gökmenoğlu onları sukunete davet ederken, ortamı geren her türlü çirkin yorum yaparak körükçüleri kınıyoruz! Evet çocuklar sâkin ve yasal yollardan arayın haklarınızı! Anne babalarınızı endişeye sevk etmeyin. Yetkililer hemen giderin eksiklikleri!

bayram

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:49

aldığı puan okuduğu bölüm belliymiş acaba bu yorumu ne yazan arkadaş hangi bölümü okuyor marmarada 300000k ile alan bölüm var ben burada 17 bin ile diş hekimliği okuyorum

Ömer

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:47

Birileri demişki aldıkarı puan belli o arkadaş ne okuyor ?(Ben tip okuyorum 10000 le geldim burays

Ali Selcuk KAPCI

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:22

Vatandas ne kadar ilginc talepler belirtmis. Yok gezi olayi yok asansoru yaptiracak neymis hava kirliligiymisin...bir cok sorun. Gokmen Bey sivil toplum uyesi olarak daha ne caba gosterebilsinki Mevcut akp vekillerinden niye kimse gelmemis oraya guc onlarda degil mi...Vatandas once onlari elestirsin.. bu is siyasi yonetim ile ilgili. Ilgili yerde Gokmen Bey olsaydi en azindan hukuksal uzlastirmaci olarak tabiki konuyu derhal cozerdi.

Derya

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:17

Bende kyk da kaliyordum simdi ise bir aparta ciktim ve hersey dahil 400 tl ****et memnunum herkese tavsiye ederim cikmak isteyenlere burdan duyururum coskun kiz apart fac de adresleri var

Mehmet

12 Aralık 2018 Çarşamba 12:44

Misafir denen yirumcu siyaseti bir kenara bırak beynin durmuş Sayın Gökmenoğlu bir baba nasihati verrek öğrencileri sakinleştirmeye calışmış tebrik ederim Cahil adam anlamadan yorum yapma

Mahoni

12 Aralık 2018 Çarşamba 12:28

Sayın Gökmenoğlu gezi olaylarındaki deneyiniz hala gözlerimin önünde

Misafir

12 Aralık 2018 Çarşamba 11:48

Bakıyorumda fırsatı kaçırmayıp hemen balıklama atlamışsınız. O binaları yapanlar o sorunları çözerler merak etmeyin. Ne yapacaksın, mesela belediye başkanı olursan ıspartanın tüm asansörlerini senmi yaptıracaksın.

Mehmet

12 Aralık 2018 Çarşamba 11:31

bizde kaldık cevizlibağda gökmen kardeş her katta banyo var mıydı? asansör var mıydı ? geçtim wireless ı internet kafe var mıydı? odalar kaç kişiydi ? zamaneler buldular bunuyorlar kaldı ki illa yapılacak verilecek sadece geç kalınmış. Okuduğu okul aldığı puan belli sanki bana atom parçalıyor. belediye de bir b.k yapamaz ne yetkin var ne bütçen haybeye konuşuyorsun. sen bunu devlete bırak hava kirliliği trafik su kirliliği bunlara bak kanserden geberecez hepimiz herkes işini yapsın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR