26 Nisan 2024 Cuma

Gökhan Keser Isparta'ya Geliyor!

Türk pop müziğinin en genç ve başarılı isimlerinden Gökhan Keser, en sevilen şarkılarıyla Türkiye’nin dört bir yanını adım adım gezerek müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Isparta

Geçtiğimiz ay İzmir, Ankara, İstanbul, Samsun, Adana,Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği mini konserleri ve imzagünleriyle her yaştan yüzbinlerce hayranına ulaşan Gökhan Keser, Ekim ayında dayoğun konser maratonuna devam edecek. Genç şarkıcı, University Welcome Party2014 turnesi kapsamında Ekim ayında 10 farklı şehirde müzikseverlerlebuluşacak.

 

PowerTürk ve Bora Jet sponsorluğunda 10 Ekim’de Antalya’dabaşlayan ve 31 Ekim’de Kıbrıs’ta sona erecek olan konserlerde üniversitelilerlebir araya gelecek olan Gökhan Keser, en sevilen şarkılarını bu kez onlar içinseslendirecek.

 

Genç sanatçı turne kapsamında 16 Ekim’de Ispartalıhayranlarıyla bir araya geliyor. Barida Discorium sahnesinde müzikseverlerlebuluşacak olan Gökhan Keser’in Ekim ayı boyunca sürecek 2014 University WelcomeParty konserlerinin tam takvimi ise şöyle;

 

15 Ekim – İstanbul Masquerade

16 Ekim – Isparta Barida Discorium

17 Ekim – Eskişehir Marque

18 Ekim – Uşak Kaplan Hotel

22 Ekim – Edirne Fly

24 Ekim – İzmir Napoleon

25 Ekim – Manisa Çakra

31 Ekim – Magosa Kybele

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

15 Ekim 2014 Çarşamba 11:52

O kim Gardaş???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR