26 Nisan 2024 Cuma

Gökçay Huzurevi önünde ilk kat asfaltlama yapıldı

Gökçay Huzurevi önünde ilk kat asfaltlama yapıldı

Isparta

Isparta Belediyesi, Gökçay’daki Huzurevi binası önünden Kirazlıdere yol girişi arasındaki kısımda birinci etap asfaltlama çalışması yaptı. Çalışmanın devamı olarak yol orta refüjle bölünecek ve baskılı asfaltlama yapılacak.

Isparta Belediyesi, Etnografya Halı ve Kilim Müzesi ile Huzurevi bölgesinde kalan alanda asfalt çalışmalarını tamamlanmasının ardından Huzurevi ile Kirazlıdere yol girişi arasındaki kısımda çalışma başlattı. Müze ile Huzurevi arasındaki bölümde yıpranan kilit parke taşları kaldırılarak, kaldırım düzenlemeleri yapılmış ve ilk asfalt çalışması tamamlanmıştı.

Bu çalışmanın devamı olarak Gökçay Mesirelik alanı girişinde bulunan Huzurevi alanına gelindiğinde tek şeride düşen yol için çalışma başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmada yoldaki kilit taşlar sökülürken, altyapının tamamlanmasıyla birlikte önceki gün gece saatlerinde ilk etap asfaltlama yapıldı. Huzurevinden Kirazlıdere’ye çıkan yol orta refüjle bölünecek ve gidiş-geliş olarak çift şeride dönüştürülecek. Yolda ikinci etap olarak da baskılı asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Bölgedeki otopark alanı ve çevre düzenlemesi de yapılarak, bu hat boyunca ışıklandırmalar yapılacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hikaye!!!

26 Haziran 2022 Pazar 19:07

Hiç bir şey değişmez,boşa masraf! 1 yıla kalmaz bütün her yerini kazar müteİTler,doğal-kazcılar, elektrikçiler! Isparta'nın geneline bakın anlarsınız. Bir de Şükrü 20metrede bir kasis yaptı mı tadından yinmez!

umutsuz

25 Haziran 2022 Cumartesi 23:33

şu şehir içindeki yollara bir müdahale etseniz tarla yolunu geçti yollar

Ispartalı

25 Haziran 2022 Cumartesi 18:30

Mezuniyet günü rezilliğinden başka bişey değildi! Bakan 1 kere gelir vatandaş bin kere. Bir bakan gelecek diye bin vatandaşı kaçırdınız.

Kamu Spotu

25 Haziran 2022 Cumartesi 17:13

İşçi arkadaşlar aman dikkat ,ekipmanınız yoksa yanından bile geçmeyin bu sıcak maddenin valla hastaneye ziyarete bile gelmez bu müdürcükler. ABD’de 1959-1986 arası 27 yıllık süreçte, 679 sıcak asfalt döküm işçisinin sağlık durumları izlenmiş; akciğer ve diğer kanser türlerinde, bronşit, amfizem, astım ve karaciğer sirozu gibi hastalıklarda %95’e varan artış görülmüştür. Bu sonuç asfalt tesislerinde çalışarak dumanı soluyanların neredeyse tümünün hastalandığını göstermektedir.

Game over

25 Haziran 2022 Cumartesi 17:11

Gideceğiniz yeri güzel yapın ak salaklar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR