19 Nisan 2024 Cuma

GÖÇÜKTE BOYNUNA KADAR TOPRAĞA GÖMÜLDÜ

GÖÇÜKTE BOYNUNA KADAR TOPRAĞA GÖMÜLDÜ

Isparta

ISPARTA'nın Gelendost ilçesinde kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte boynuna kadar toprağa gömülen Afganistanlı Eghbal Akbari, iş makinesiyle kurtarıldı.

Gelendost'ta bugün saat 10.00 sıralarında, yeni yapılan TOKİ evlerinin kanalizasyon bağlantısının yapımı sırasında boru döşenirken göçük meydana geldi. Yüklenici firmaya bağlı çalışan işçilerden Afganistanlı Eghbal Akbari, 3 metrelik çukurda, toprak altında kaldı. Boynuna kadar toprağa gömülen Akbari'yi kurtarmak için çalışma başlatıldı.

İş makinesi ve işçilerin yardımıyla yaklaşık 15 dakikalık çalışmayla Eghbal Akbari kurtarıldı. 112 ekiplerinin müdahale ettiği Akbari, ambulansla Gelendost Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Eghbal Akbari'nin, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sindirella

16 Mayıs 2018 Çarşamba 21:06

eveeet şimdi bu yüklenici firma afgan işçi çalıştırdığı için ceza-i işlem görecekmi .bu işçilerin sigortası varmı idi. bakıcaz görücez.

Aktif Vatandaş

16 Mayıs 2018 Çarşamba 20:46

Zaten hep göstermelik kağıt üzerinde olan iş güvenliği hizmetleri ve sözde alınan önlemler sonucu bu olayların yaşanması maalesef normal bir durum gibi geliyor artık. İşin ilginç tarafı kurtarma operasyonu sürerken diğer görevlilerin de o k****a bize bir şey olmaz diyerek girip yeni bir faciaya meydan okunması.Egitim, egitim diyoruz da bunu kağıt üzerinde göstermelik eğitimden kurtarmak lazım.Bilinclenmek ve bilinçlendirmek icin iş güvenliği konusunda seferberlik yapılması şarttır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR