27 Nisan 2024 Cumartesi

GİYİM BANK İHTİYAÇ SAHİBİ BAYANLARA EVDE İŞ İMKANI SAĞLIYOR

GİYİM BANK İHTİYAÇ SAHİBİ BAYANLARA EVDE İŞ İMKANI SAĞLIYOR

Isparta

Isparta Belediyesi Giyim Bank bünyesinde yeni bir hizmete daha adım attı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için orlon ve yazmalar getirildi. İsteyen vatandaşlar bunlardan temin edebilecek ve yazmaların kenarlarına oya işleyerek, ya da orlon ipleri kullanarak kendilerine gelir elde edebilecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın konuya ilişkin yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Giyim Bank’ımıza bir ilave daha yaptık. Bunu denedik ve başarılı olundu. Buraya orlon iplikler aldık, Giyim Bank usulüne göre bunu değerlendirmek isteyen vatandaşlarımıza veriyoruz. Çalışma ortamı oluşturuyoruz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gelir elde edebiliyor. Bu malzemeleri ihtiyaç sahiplerimize veriyoruz, bu adeta onlar için bir sermaye oluyor. Evde bulunan insanlarımıza veriyoruz. Yine çeşitli yazmalar getirdik, bu yazmalarımızı da çalışkan ancak evinde oturan vatandaşlarımıza veriyoruz. Bunun üzerine de el oyası yapıyorlar, bunu yapınca da satma imkanı buluyor böylece eşine ve çocuklarına da yardımcı oluyor.

Türkiye’de Gıda ve Giyim Bank kuran belediyelerimiz var ama ilk defa bu uygulamayı biz yapıyoruz, vatandaşımıza gelir akdi sağlamış oluyoruz. Bunu önemli buluyorum. Türk Milleti olarak bizim her konuda çalışmaya ihtiyacımız var. Evde gelir elde etmek isteyen vatandaşlarımızda bunu alıp işleyebilir, ben bunu aile için kutsal olarak görüyorum. Bu çalışmalar ailelerimize, milletimize memleketimize uğur hayır bereket getirsin diyorum”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İsim !

29 Aralık 2018 Cumartesi 13:01

Yan yandaşlık diyorsunuz ya bu şu an açık ara önde Çok yazık kandırmaca göz boyamaca Garibim insanlarımızda beş tl lik yazmaya iki tl lik ipe kanarlar Gece yapılan mahalle günleriyle kendilerini kandırırlar

Sabriye tortop

28 Aralık 2018 Cuma 13:28

Nerden başvurabiliriz

Isparta

28 Aralık 2018 Cuma 12:48

Bekara eş boşamak kolaymış, şimdi onlar her şeyi vad ederlerde! Biz olana bakıyoruz! Ak belediyecilik dönemini unutmadık unutamıyoruz, bu gün oy verebileceğim tek aday genede bakıyorum tek Yusuf Ziya Günaydın gibi görünüyor Allahın izni ile! Belediyenin kapılarını açacaklarmış, sanki şimdi kapalî! Kimin belediyeye bir işi vardı hallolmadı? Haaa torpil adam kayrılma gibi kanunsuz işler peşinde olanlar ulaşamadılarsa aradıklarına!

Isparta unutmaz!

28 Aralık 2018 Cuma 12:33

Belediyenin kapılarını halka açacağız derken, bir ak masa kurmuşlardı! Şimdi belediyenin kapılarına kilit takılıp mühürmü vurulmuş! Herhalde belediyede işi olan insanlara ilgili birimler cevap veriyor! Belediyede işi olmıyan bizler niçin belediyeye gideceğiz, kısır çay serviside yapacaklarmıymış? Altın günümü, Kabul günümü yapmıya tâlipler, yoksa ciddi bir kamu kurumunun yönetip Ispartaya iş üretmiyemi tâlipler belli değil! Evet onlar eşi, dostu, yanı, yandaşı ağırlamaya tâlip oldukları için!!!

cihan

28 Aralık 2018 Cuma 12:31

Sayın Başkanım Toki vaadiniz vardı, Atatürk parkında Çayı hani 50 krş içeciktik.

Zafer sakini

28 Aralık 2018 Cuma 12:25

Sayin baskan bu ne iytiyaciynis ve gercekten ihtiyac sahibi yararlaniyirmu bu kadar reklam yaptinaiza gore ve gecen secimlerde bimsblok demekten geri kalmadiydiniz simdi gida bank falan dolan reklam yapmaktan baska bisey degil

Vatandaş

28 Aralık 2018 Cuma 12:20

balık tutmayı teşvik ediyorsunuz, Allah razıy olsun!

SparTALK

28 Aralık 2018 Cuma 12:18

Tüm adayların ortak sloganına dikkat ettinizmi hiç sayın başkan ? Hepsi diyor ki belediyenin kapılarını herkese açacağız ! Başkan ulaşılabilir olacak diyorlar yani... Sıkıntı büyük farkındamısınız ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR