26 Nisan 2024 Cuma

GENELKURMAY SÖZLEŞMEYİ FESHETTİ!

GENELKURMAY SÖZLEŞMEYİ FESHETTİ!

Isparta

GENELKURMAY Başkanlığı, Isparta’da inşa edilen KaraHavacılık Okulu’nun yüklenicisiyle sözleşmeyi feshetti.

Isparta’da yapımı devam eden Kara Havacılık Okulu İskanTesisleri Projesi ihalesini alan firmayla olan sözleşme Genelkurmay Başkanlığıtarafından feshedildi. İçerisinde 18 idari bina ile pistler ve hangarlarınbulunduğu ve yüzde 90’ın üzerinde gerçekleşme sağlanan inşaat durdu. Proje içinönümüzdeki şubat ayında ikmal ihalesi yapılacağı belirtildi.

Yaklaşık 40 milyon TL’lik yeni yatırım için ihale yapıldıktan sonra inşaatın yeniden başlaması hedefleniyor. Bu gelişmeyle Kara Havacılık Okulu’nun tamamlanıp hizmete girmesi 6- 7 ay daha gecikmiş oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fikir'ce

16 Aralık 2016 Cuma 19:33

Devlet once insaat birim fiyatlarını düzeltsin. Yine biri girecek fiyat kırıp alacak. Yine yarım kalacak ceremesini Isparta'lı ve Burdur'lu çekecek. Bu cevre sehircilik pozlarıyla daha çok müteahhit batırır burası

Mehmet

16 Aralık 2016 Cuma 16:12

ITKM bitmiyor diye belediyeye veryansın edenler, hadi bu projeyi siz bitirin, bu proje niye bitmiyor? Maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Kimse kanunların yasaların kötülğünden hırsızı uğursuzu koruduğundan bahsetmiyor.

HAKSIZLIK

16 Aralık 2016 Cuma 14:06

16-12-2012 Trihinde ıspartaya Bu proje için geldim 3yıl emek verdim ama ne yazıkki, Kontrol mekanizması tam olorak,görevini yapmadı dönen hokkobazlılar, hırsızlıklar dansöz getirip oynatmalar dönet rantlar yüzünde Bu güzelim pireştişli proje bu hale geldi çok haykırdım çok ama kimse sesimizi duymadı.Karahavacılık, Okul komutanının yanına bile gitdim kimse muhattapbile olmadı hala devam eden mahkememiz var alcaklarımızı, alamadık verilen mücadeleye yazık milli servetimiz.Kimse değerini bilemedi..

sıkıntılı adam

16 Aralık 2016 Cuma 22:33

prestij

helal olsun

16 Aralık 2016 Cuma 13:37

ne zaman haberiniz oldu da hemen yapıntınız bu haberi.valla helal olsun.haber istihbaratçılarınız.süper çalışıyor.pess doğrusu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR