16 Nisan 2024 Salı

GENEL SEKRETERİ BAŞARILI BULUYORUZ

GENEL SEKRETERİ BAŞARILI BULUYORUZ

Isparta

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, İl Genel Meclisi AKP Grubunun görev alanı dışında devletin iç yapısı ve organizasyonu ile ilgili konulara girmesine tepki gösterdi.

AK Parti Grubu ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Akdaş arasındaki soğuk savaşlara MHP tepki gösterdi. İl Başkanı İsa Yalçın, İl Genel Meclisi AK Parti Grubu'nun görev sahası dışındaki konulara girmesinden rahatsızlık duyduklarını söyledi. Yalçın, şu açıklamayı yaptı:

"Genel Sekreterle ilgili gizli bir oturum planlamasının yapılması kesinlikle yanlıştır. Mecliste grubu olan Milliyetçi Hareket Partisiolarak bu konuya karşıyız. Meclisin görev alanı dışında milletten aldığıyetkiyi devletin iç yapısı ve organizasyonunu ilgilendiren bir konudakullanması doğru değildir. Fedakarca çalışan insanları bu şekilde soğutmanınbir anlamı yok. Mevcut genel sekreter de önceki genel sekreter de, ondan öncekigenel sekreter de AKP'lieri maalesef memnun edememiştir. Ama Milliyetçi Hareket Partisi olarak bunu değerlendirecek makamın mülki amir olması gerektiğini düşünüyoruz. Isparta'dan bihaber olan, Isparta'nın sorunlarını çözmeyi bırakın anlayacak çalışma gayreti bulunmayan İl Genel Meclisi üyelerinin gerçek işlerini yapmaları gerektiğini söylüyoruz.

Sayın Genel sekreterden bugüne kadar Milliyetçi HareketPartisi grubu olarak hiçbir talebimiz ve görüşmemiz olmamıştır. Çalışmalarınıbelli bir mesafeden takip ettiğimiz İl Özeli İdaresi Genel Sekreterini başarılıbuluyoruz."

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ah

18 Ekim 2014 Cumartesi 13:00

ah aldınız AKP LİLER ah sizin derdiniz herkesi elinizde oynatmak. oynatamayınca "ayı" .çağırmakta işin kolayınızı buluyorsunuz. getirmek istediğiniz adamda 10 yıl belediye başkanlığı yaptı. onu da kullanıp sıra kime gelecek

AHMET YAR

18 Ekim 2014 Cumartesi 07:03

İSA SAHİP ÇIKTIYSA MUTLAKA BİR MENFAATİ VARDIR.AMAN HA.AYRICA BİZLER İBRAHİM BEYİN İYİ VEYA KÖTÜ İCRAATLARINI BİLİYORUZ.ONU DIŞARDAN KİMSE BİLEMEZ.HATALARI VARDI.UYARILDI AMA DİNLEMEDİ.HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR. AMAN DİKKAT EDELİM.

personel

17 Ekim 2014 Cuma 23:54

VATANDAŞ RUMUZLU YORUMCU KONULARI BİLMEDEN YORUM YAPIYORSUN İBRAHİM YILDIRIM IN HİZMETLERİNİ BİZ PERSONEL OLARAK GAYET İYİ BİLİYORUZ ADAM ADAM GİBİ ÇALIŞIYORDU.ŞİMDİKİ GENEL SEKRETERDE GÖREVİNİ YAPIYOR İNSANLARIN GAYRETLERİNE BİRAZ SAYGILI OLUN.

VATANDAŞ

17 Ekim 2014 Cuma 16:51

BAŞKAN SAHİP ÇIKTIYSA ACİLEN GENEL SEKRETERİN GÖREVDEN ALINMASI LAZIM.ÇÜNKÜ MUHALEFETİ MEMNUN ETMEYE BAŞLAMIŞ.İBRAHİM YILDIRIM GİBİ!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR