25 Nisan 2024 Perşembe

GENEL MÜDÜR VE BAŞKAN TURAL'DA BAŞDEĞİRMEN'E ZİYARET

GENEL MÜDÜR VE BAŞKAN TURAL'DA BAŞDEĞİRMEN'E ZİYARET

Isparta

Esnaf-Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ve S.S. 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Başkan Tural ziyarete ilişkin açıklamasında; ‘Ziyaretimiz esnasında göstermiş olduğu misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunar, çalışma hayatında başarılarının devamını dilerim dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ceyda

16 Nisan 2019 Salı 22:14

başkanı tebrik ediyorum ****et nezaketli ve kibar tüm vatandaşları kapıda karşılıyor.bir vatandaş olarak ziyaret ettik,oturduk çay içtik.eskiden özel kalemin kapısından giremezdik.teşekkürler başkan.

Ispartalı

16 Nisan 2019 Salı 07:44

Şükrü Başkanım, en kısa zamanda toplu konut için bir açıklama ve icraat bekliyoruz, Seni seviyoruz, Rabbim işini kolay eylesin, milletin boş laflarına kulak asma.

Sizin için

16 Nisan 2019 Salı 06:55

Sayın baskanim bizler ziya ve ekibinden çok memnun olsaydık değiştirip sizi seçmezdik zaten on yıldır yatmaya alıştılar kendi ekibinizi kurmalısınız hemen siz seçilince yanınız da olanlar 5 yıl sonra başkası için çalışırlar dikkat edin

Bi taraf olmayan bertaraf olur

16 Nisan 2019 Salı 04:17

Baskanim tabiki degistireceksuniz bütün ekibi bunlar on yıldır oraya çöreklendiler zaten yeter artik heleki belediye bina icindeki bütün personeli değiştirmeden siz hiç bir iş ya.pa.maz.sınız verdiğimiz oyların boşa gitmediğini gösterin bize bir an önce

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR