23 Nisan 2024 Salı

GENEL BAŞKANIMIZ DEVLETİNE VE MİLLETİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR

GENEL BAŞKANIMIZ DEVLETİNE VE MİLLETİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için esnaf ve köy ziyaretlerinde bulundu. Belediye meclisi üyelerinin de katıldığı seçim çalışmalarının gündüz bölümünde MHP Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Basri Sönmez ile birlikte Mimar Sinan Caddesi esnaflarını ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın akşamda, üçüncü sıra milletvekili adayı Özgür İsmailoğlu’nun da katıldığı Yakaören, Deregümü ve Kayı köylerinde düzenlenen kahve mitinglerine katıldı.

**SÖNMEZ DONDURMA TEZGAHINA GEÇTİ,

VATANDAŞA DONDURMA İKRAM ETTİ

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte Mimar Sinan Caddesinde bulunan esnafı ziyaret eden MHP birinci sıra milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Dondurma ticareti de yapan ve bu işle ilgilenen milletvekili adayı Sönmez, cadde üzerinde bulunan dondurma tezgahına geçerek vatandaşlara dondurma ikramında bulundu.

**YAKAÖREN, DEREGÜMÜ ve KAYI

KÖYLERİNDE İLGİ İLE KARŞILANDILAR

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Milletvekili adayları Hasan Basri Sönmez ve Özgür İsmailoğlu ile birlikte akşamda Yakaören, Deregümü ve Kayı Köylerinde kahve toplantıları düzenledi. Yakaören Köyü Muhtarı Ali Kartal, Deregümü Köyü Muhtarı Osman Katırcıoğlu, Kayı Köyü Muhtarı Ali Döner ve vatandaşlar tarafından karşılanan başkan ve adaylar halkın ilgisinden memnun bir şekilde köylerden ayrıldılar.

**GÜNAYDIN: GENEL BAŞKANIMIZ 15 TEMMUZ’DA

DEVLETİNE VE MİLLETİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR

Köylerde düzenlenen kahve toplantılarında konuşan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Isparta’yı 204 köyü ile birlikte bir bütün olarak gördüğünü belirten Günaydın, “MHP Milletvekili adaylarımız mütevazidir, bu arkadaşlarımızı desteklerseniz sevinirim. Bu arkadaşlarımız toplumumuza fayda getirecektir. Benim elimin Ankara’da güçlü olmasını istiyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin vatan, millet, bayrak ve ülkenin bekası için yapamayacağı bir şey yoktur. Genel Başkanımız 15 Temmuz’da devletine ve milletine sahip çıkmıştır. Türk Milletinin bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyetini korumak için varlığını ebediyete kadar sürdürmesi için, önce devletim, milletim ve ben demiştir. AK Parti’den önce Cumhurbaşkanı adayımızı ilk kim belirlemiştir. Cumhur İttifakının adayı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adayımızdır. Cumhur İttifakını anlamak lazım. Genel Başkanımız öngörülü, yol gösteren bir kişidir. Genel Başkanımız 8 yıl önce Kandile Türk Bayrağı dikilmelidir demiştir ve şu anda geçte olsa bu gerçekleşmek üzeredir” dedi.

Başkan Günaydın konuşmasında ayrıca belediye hizmetlerinden de bahsederek, “Ben Isparta’nın belediye başkanı değil, Isparta’nın hizmetçisiyim. Isparta’ya hizmet etmek istiyorum. Ankara’da elimi kuvvetlendirin. Bu desteği bana verirseniz bende daha da moral yükseltisi olacaktır” şeklinde konuştu.

**SÖNMEZ: VERECEĞİNİZ DESTEKLE BU ÜLKENİN

KURTULUŞ MÜCADELESİNDE SİZİN DE PAYINIZ OLACAK

Vatandaşlardan önce dua sonra da destek beklediğini belirterek konuşmasına başlayan MHP Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Basri Sönmez, 15 Temmuz’da hain FETÖ darbe girişiminin yaşandığını ve bunun aynı gün bastırıldığını kaydetti. 15 Temmuz gecesinde sadece MHP Genel Merkezinin ışıklarının yandığını hatırlatan Sönmez, “O ışığın altında da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli oturuyordu. Aradan iki yıl geçti. İki yıl içinde partimiz 35 milletvekili ile milletimizin, devletimizin ve hükümetin arkasında durdu. Bunu 35 milletvekili ile yaptık. İsteğimiz bu duruşu 135-200 milletvekili ile yapmaktır. Atatürk’ümüzün kurduğu cumhuriyete sahip çıkmak için destek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ne kadar güçlü olursa Türkiye Cumhuriyeti o derece güçlü olur. Bu ülkenin yapı harcıyız. Beton olmadan duvar yapamazsınız, harçsız bina iki günde çöker. Çökerse de altında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak hepimiz kalırız. Bu ülke vatandaşlarımızın boynunu büktürtmeyeceğiz. 24 Haziran’da vereceğiniz destekle bu ülkenin kurtuluş mücadelesinde sizin de payınız olacak.  Oyunuzu verirken geleceği, evlatlarınızı, torunlarınızı düşünün” derken, 24 Haziran’da kullanılacak oy pusulalarını göstererek, vatandaşların oy kullanımı hususlarında bilgiler verdi.

Yerel yönetimlerde rüştü ispatladıklarından da bahseden Hasan Basri Sönmez, “Başkanımızın çalışmalarını örnek alarak bizlerde çalışmak istiyoruz. Bu seçim farklı bir seçim. 15 Temmuz henüz bitmedi, rövanşı almak isteyecekler. Buna fırsat vermeyeceğiz” görüşlerinde bulundu.

**İSMAİLOĞLU: CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GARANTİSİDİR

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başarılı çalışmalarından dolayı gurur duyduklarını ifade eden MHP Milletvekili üçüncü sıra adayı Özgür İsmailoğlu da, “Başkanımızla aynı partide olduğum için mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Isparta’yı Türkiye’nin en yaşanabilir şehri yapmıştır. Bizlere destek verirseniz sizi mahcup etmeyeceğiz. Cumhur ittifakını destekliyoruz. Cumhur ittifakı Atatürkçülüğün ve Türkiye Cumhuriyetinin garantisidir. Milliyetçi Hareket Partisi de bunun teminatıdır” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

alim canlı

21 Haziran 2018 Perşembe 08:03

sayın başkan yakaören de adayları tanıtırken aynen kılıçdaroğlunun " gel bakalım muharrem" der gibi "adayları aldım getirdim dedin iyi olmadı üslup yanlış

Bisiklet yolu

21 Haziran 2018 Perşembe 00:04

Hayatımda başka partiye oy vermedim ama bisiklet yolundan sonra ne belediye ne vekil seçimlerinde oy yok.

Çünür Mahallesi

20 Haziran 2018 Çarşamba 22:45

Yusuf başkanım belediyecilik olarak size güvenimiz sonsuz lakin partinizin vizyonsuzca yaptığı hareketler geçmişte verdiğim oyları bile bana pişman ettirdi.

TAMAM

20 Haziran 2018 Çarşamba 21:44

sizede TAMAM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR