19 Mart 2024 Salı

GENEL BAŞKANDAN BİLGİÇ İTİRAFI

GENEL BAŞKANDAN BİLGİÇ İTİRAFI

Isparta

İl Özel İdaresi’nde görev yapan memurlara ödenecek olan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi, işveren tarafını temsilen Vali Şehmus Günaydın ve çalışan tarafını temsilen Belediye ve İl Özel İdaresi Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay arasında törenle imzalandı.

İmza törenine Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, İl Özel İdaresi Yetkilileri veBem-Bir-Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay’da Sosyal Denge Yasası’nın çıkmasında büyük emeği olduğunu belirttiği Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e ve sözleşmenin oluşturulmasında sağladığı kolaylıklardan dolayı Vali Şehmus Günaydın’a teşekkür etti.

GENEL BAŞKANDAN BİLGİÇ İTİRAFI

Törende konuşan BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, bu yasanın hazırlanması için AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile gece yarılarına kadar çalıştıklarını söyledi.

Turbay açıklamasında; "Bugün sosyal denge sözleşmesini yenileceğiz. İnşallah şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sebebi şu kendisi çok iyi bilir. Bu yasanın ilk çıktığında gecenin saat ikisine kadar birlikte bu yasa nasıl olsun, daha nasıl iyi olur çalışmalarını birlikte yaptık. Ve hatta o gün hiç unutmuyorum. Şuanda da burada o şoförümüz dışarıda arabada bekliyor. Bana dedi ki; "Sayın başkanım kiminle oturuyorsun" dedi. Bütün buradaki görevliler falan herkes çıktı. Siz de kiminle görüşüyorsunuz dedi. İşte o gecelerde sayın başkanımla bu yasanın çıkmasını hazırlıyorduk. Burada çok güzel bir sözleşme hazırlandı. İşveren ve işgören arasında güzel bir diyolag var. Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Rabbim aldığımız ücretleri bereketli kılsın"

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR