25 Nisan 2024 Perşembe

GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANINI SEÇTİ

21 Aralık Pazar günü Isparta Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Genel Kurulu Isparta Belediyesi Meclis Toplantısı Salonunda yapıldı. Genel Kurula ilimizde faaliyet gösteren 60’tan fazla gençlik kurumunun temsilcisi (STK, Öğrenci Topluluğu, Kulüpleri) katıldı.

Isparta

Dönem başkanı Burak Kazım Mırık’ın konuşmasıyla başlayan genel kurulda başkanlık için tek aday olan Mertcan ARITÜRK’ün yürütme kurulu listesi katılan tüm temsilcilerin oy birliğiyle kabul edildi.

Arıtürk’ün yapacağı projelerianlattığı genel kurul Divan Kurulu Başkanı eski Gençlik Meclisi Başkanı BurakKazım Mırık’ın yeni yönetime başarılar dilemesiyle son buldu.

 Isparta Kent Konseyi Gençlik Meclisi Mertcan ARITÜRK’ün başkanlığında yenilenen Yürütme Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor;

 -Emrah Yıldız

-Zahriye Atak

-Cüneyt Aytekin

-Kağan Can Musluk

-Serkan Köşe

-Ferdi Çakar

-İsmail Fidan

-Oğuzhan Azrak

-Ozan Demiral

-Ahmet Sonkaya

      Denetleme Kurulu:

         -Hamit Kaya

         -Ali Ufuk Özalp

         -Mehmet Akbaş

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

23 Aralık 2014 Salı 11:58

ya bırakın bu çocuktan hiç bişey olmaz babası sayesinde işte bişeyler yapıyor. yakında daha güzel şeyler olacak piyasaya dikkat

Mert Can Arıtürk

23 Aralık 2014 Salı 23:43

Tabiki büyüklerimizin desteğiyle onlardan görüp öğrendiklerimizle ilerliyoruz ve tabiki babamın yaptıklarimda ve yapacaklarımdaki yeri ayrıdır. Çok şükür büyüklerimizi gün gelip de unutacak değiliz ve çok şükür ki hiç bir yere çalışmadan gelmedik hakettik hakettiğimiz gibi bize güvenen büyüklerimizin yüzünu ve görevimizi yerlere düşürmedik.

Abdullah M.

23 Aralık 2014 Salı 10:45

Bravo, uzun zamandır ilk defa iş ehline teslim ediliyor. Seçimle yapıldığından herhalde. Mert bu işin piri olacaktır. Burada herkese düşen görev bu genç kardeşimizin önünü açmak, destek olmak ve yüküne omuz atmaktır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR