20 Nisan 2024 Cumartesi

GENÇ SPORCUNUN SON DURUMU

GENÇ SPORCUNUN SON DURUMU

Isparta

Beşiktaş Mogaz HT’nin genç Sağ Kanatı Kubilay Yılmaz 14Ağustos Pazar günü Marmaris yakınlarında geçirdiği trafik kazasının ardından Isparta Davraz Özel Yaşam Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Milli oyuncunun vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve önlem amacıyla uyutulduğu belirtilmişti.

KUBİLAY’IN KORUYUCU MELEKLERİ

18.08.2016

AİLEDEN SON AÇIKLAMA 10:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz sosyal medyadan şuaçıklamayı yaptı:

“Herkese günaydın. Hepinizin bizimle birlikte sabırlabeklediğinizi biliyorum. Kubilayımız da direniyor, uyanmaya çabalıyor. Durumustabil. Beklenen ateş düşmesi ve uyanması hala gerçekleşmedi. Doktorumuz kötüyegiden bir şey olmadığını, tedavinin devam ettiğini ve zaman ihtiyacımızolduğunu söyledi. Dualarımıza devam ediyoruz.”

17.08.2016

Kubilay Yılmaz’ın ilaçlarının kesilmesinin ardından uyanmasıbekleniyor. Genç oyuncunun toparlanmaya çalıştığı belirtiliyor. Hekimleryükselen ateşin bu gibi durumlarda normal olduğunu belirtiyor. Tedavisititizlikle sürdürülen Kubilay Yılmaz’a sevenlerinden ve camiadan destek mesajlarıyağmaya devam ediyor.

Aileden açıklama 12:45

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz milli oyuncu hakkındasosyal medyadan şu duyuruyu yaptı:

“Kubilayımızın durumu stabil. Ateşi düşmedi, hala uyanamadıama yapılan tedaviye cevap veriyor. Fiziksel tepki veriyor, sesimizi duyduğunuanlıyoruz. Ben yanına girince hepinizin selamını ve onu beklediğinizisöylüyorum. Sizler de seslenin inanın ki duyuyor. Biraz daha Isparta’da misafirolacak.  O uyanana kadar hepinizi tek tekoğlumun yerine öpüyorum. İyi ki varsınız.”

16.08.2016

Kubilay Yılmaz’ın uyanması bekleniyor. Tedavisi titizliklesürdürülen genç milli oyuncunun ailesi ve Isparta Çarşı hastanede beklemeyedevam ediyor. Hentbol camiası ve Beşiktaşlılardan Yılmaz için acil şifa vedestek mesajları geliyor.

Aileden açıklama 05:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz sabah erken saatlerdegenç oyuncununu durumu hakkında sosyal medya sitesinden şu paylaşımı yaptı:

Ateşi düşmeye başladı. Hala uyanamadı. Gün içerisindepaylaştığınız resimlerden toplayabildiklerimi bir araya getirmeye çalıştım veburaya da en sevdiği ve gururla taşıdığı, Allah’ın izniyle yine taşıyacağı 18numaralı formasıyla resmini ekledim.”

15.08.2016

Saat 14:00 itibariyle genç oyuncunun ailesinden aldığımızaçıklama şöyle:

“İlaçlarının etkisinin geçmesini ve oğlumuzun uyanmasınıbekliyoruz. Kubilay uyanınca doktorlarının onay vermesinin ardından ortopedikmüdahaleler için Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edilecek.Herkese teşekkür ederiz.”

Aileden açıklama 10:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz 10:00’da gençoyuncununu durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Yılmaz, sosyal medya sitesindenyaptığı duyuruda şunları söyledi:

“Kubilay Yılmaz için Özel Davraz Yaşam Hastanesindeki beyincerrahı hocamızın açıklaması hepimizi umutlandırdı. Doktorumuz, Kubilay’ındurumunun iyiye gittiğini, ilaçları kestiklerini ve önceden verilen ilaçlarınetkisi geçince öğleden sonra uyandıracaklarını söyledi. Dualarımıza devam.Öğleden sonra sağlıkla sıhhatle uyandı haberini vermek istiyorum hepinize.”

Dün kaza haberini alır almaz hastaneye gelen Beşiktaştaraftar grubu Çarşı’nın da hastaneden ayrılmadığı ve Kubilay Yılmaz’ınailesine destek verdiği belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR