19 Mart 2024 Salı

GENÇ KIZIN EN ACI SONU

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Doğu ve Batı Kampüslerini birbirine bağlayan üst geçitte yaşanan acı olayın ayrıntıları netleşmeye başladı.

Isparta

ISPARTA Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı öğrencisi 23 yaşındaki S. Ç, üniversitenin doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan viyadükten ana yola atlayarak intihar etti.

Olay dün gece 20:00 sıralarında meydana geldi. Üniversite öğrencisi S. Ç, Isparta-Keçiborlu karayolunda bulunan üniversitenin doğu ve batı yerleşkesini birbirine bağlayan viyadükten atlayarak intihar etti. Olayı görenler ise hemen 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri S. Ç'nin öldüğünü belirledi. Daha sonra ise savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından S. Ç'nin cesedi Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İsimsiz

01 Kasım 2017 Çarşamba 13:00

Dün akşam eşimle olayın olduğu yerin karşı şeridinden geçiyodk polis arabalarını kalabalığı görünce merak edip yawasladk basta trafik kazası sandk ama dikkatli bakınca araç ws yoktu sadece yerde kanlar içinde yatan biri wardı üzeri kapalı şekilde içim sızladı insan canına nasıl kıyar

Hasan

01 Kasım 2017 Çarşamba 09:02

Köprüyle ne alakası var. Avrupanın Amerikanın her tarafı köprü. İntihar etmek isteyen çıkar bir binaya oradan da atlar. Bina yapılmasın mı şimdi? Neden intihar ettiği, altındaki problem neyse o önemli.

Isimsiz

31 Ekim 2017 Salı 23:02

Ne derdi vardı kim bilir bu genç yaşta Allah ailesine sabır versin mekanını cennet etsin insallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR