25 Nisan 2024 Perşembe

GELİYORLAR!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, ITSO ile BAKA işbirliğinde yapılacak olan ve içinde ekonomi ve yatırımla ilgili kurum ve kuruluşların yer alacağı ‘Ekonomi Kampüsü’nün temel atma ve TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılış törenine katılmak üzere Pazartesi günü Isparta’ya gelecekler.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in daveti üzerine Isparta’ya gelecekleri belirtilen Hisarcıklıoğlu ve Görmez’in temel atma ve açılış törenlerinin yanı sıra kendi sektörleri ile ilgili toplantı ve görüşmeler yapacakları da öğrenildi.

BAŞDEĞİRMEN; “HER İKİ BAŞKANIMIZI DA ISPARTA’YA DAVET ETTİK”

Geçtiğimiz aylarda Ankara’ya yaptıkları ziyarette hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu hem Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i makamlarında ziyaret ettiklerini vurgulayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu ziyaretlerde her iki başkanımızı da önümüzdeki gün veya aylarda Isparta’da görmek istediğimizi belirtmiştik. Kendileri  de, 15 Şubat Pazartesi günü yapacağımız açılış ve temel atma törenine geleceklerini bildirdiler.

Bilindiği gibi; Geçtiğimiz yıl Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarına başladığımız ve 25 Ocak 2016 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirdiğimiz Isparta Ekonomi Kampüsünde ikinci adımı 15 Şubat Pazartesi günü atarak aynı gün saat 15.45’te ise İstanbul Yolu üzeri 2. Km.’de bulunan Isparta Ekonomi Kampüsümüzün temel atma törenimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Öte yandan, biz göreve gelirken Ekonomi Kampüsünün yanı  sıra bir de Meslek Lisesi yaptırma sözü vermiştik. İşte bu taahhütlerimizden ikincisi olan ve Milli Eğitim Bakanlığı, Isparta Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yaptırmış olduğumuz Gül Küçük Sanayi Sitesi içinde yapımı tamamlanarak 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılında eğitim vermeye başlayan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin de açılışı aynı gün yapacağız” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ticaret lisesini yerinden edenlere bakın

11 Şubat 2016 Perşembe 21:17

TOBB meslek lisesine yer ancak bulundu. atelye birkaç tane ancak yapılacak. ama önceki atelyesi binası olan mevcut meslek liselerinin hali ortada. ticaret lisesi, gürkan ticaret lisesi ve bir başka sanayi meslek lisesinin düşürüldüğü durum ortada. geçin bunları. ıspartada eğitim sürekli zemin kaybediyor. özel okullar herzaman başının çaresine kendisi bakıyor. Isparta milli eğitim hiç bir şey yapmadan nemalanıyor.

ikinci üniversite yaygarası?

11 Şubat 2016 Perşembe 21:00

işsizlik almış başını gidiyor. üniversite bitirenlerin 4 te 1 i işsiz. ama TOBB meslek lisesinin atelyeleri yokken ikinci üniversite kime lazım, SDÜ de eksik hangi fakülte var? Vatandaş bunları yutmuyor. iş bulun. iş kurdurun. meslek lisesine bir atelye kurun, ondan sonra konuşun.

ne açılışı?

11 Şubat 2016 Perşembe 20:54

sadece kuru bina var. atelyemiz yok. bölüm açmaktan bahsediyorlar. gelin Allah aşkına bir bakın. atelyeler ortada yok. pansiyon olacak dediler hala ilçeden gelip gidiyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR