28 Mart 2024 Perşembe

Gelişmeye ihtiyacımız var

Gelişmeye ihtiyacımız var

Isparta

ISPARTA 32 SPOR teknik direktörü Hakan Yılmaz 5. Kez düzenlediği haftalık basın toplantısında hem deplasmanda kazanılan Batman Petrolspor maçını,  hem de hafta sonunda oynanacak kritik Çorumspor maçını değerlendirdi.

Beraberinde futbolcular,  Ömer Çiçek ve  Oğuzhan  Öztürk’le  birlikte   “Hoşgeldiniz “  diyerek söze başlayan Yılmaz özetle görüşlerini şöyle açıkladı.

 “Batman petrolspor takımının maçın ilk  20 dakikasında farklı bir oyun tarzı ile karşılaştık. Biz de maç içinde tedbirler alarak karşılıklı taktikleşme yaşadık. Maçın sonunda galip geldik ancak arızalarımız var. Bizim bir dominant oyun felsefemiz var. Set ve geçiş oyunu daha iyi yapmamız lazım. Bunun için de zamana ihtiyacımız var. Duygu olarak evet bir takım olduk ancak zaman içinde gelişmeye ihtiyacımız var.

Batman’da 3 önemli oyuncumuzu kaybettik. Sakatlıklar ve cezalar yüzünden. Ancak 3 önemli oyuncumuz sakatlıkları atlatıp bizimle olacaklar. Halil Duman hariç diğerleri hep içeride. Yani eksiklerimizin karşılığı var. “ dedi.

Futbolcu Ömer Çiçek ise Çorumspor maçında stadın dolmasını istediklerini ifade ederek, “Stadımız full çekmeli. Hocamız bize yeni göreve başladığında şunu söylemişti tribün ve taraftarımızın desteğini mutlaka kazanmalıyız. Son maçlarda bu desteği kazandık. Batman’ı yeneceğimizi taraftarlarımızda biliyorlardı. Çorumspor maçında da aynı desteği bekliyoruz” dedi.

Futbolcu Oğuzhan Öztürk ise :”Son iç saha maçımız Çorumspor maçı. Sonra uzun bir süre taraftarlarımız takımı izleyemeyecek. Hocamızın taktik ve bilgileri sayesinde kaybetmemeyi öğrendik. Batman maçında bir deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık ve kazandık. Özgüvenimiz arttı. Çorumspor maçında da taraftarımızın büyük desteğini bekliyoruz.”

Basın toplantısının son bölümünde tekrar konuşan Isparta 32 spor teknik direktörü Hakan Yılmaz : “Arkadaşlar, Bursaspor maçı bizim için nasıl eşik maçı ise Çorumspor maçı da yukarıya doğru köprü bağlantısını yapacak bir eşik maçı.

3 puan yapmamız lazım.  Bu eşiği atlamamız lazım. Çorumspor ve Sivas maçlarından alacağımız 6 puan bizi yukarılara taşır. Devre arası 3-4 takviye yapabiliriz. Yapamasak bile mevcut oyuncularımızla, oyunumuzu daha da,  geliştirebiliriz” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta spor seven

08 Aralık 2022 Perşembe 09:21

Antrönörü tebrik ederim. Bu takımdan bir şey olmaz derken, olabileceğini gösterdi

ıspartalı

07 Aralık 2022 Çarşamba 14:53

Hocam kaleci furkanı uyarın top geldimi ne yapacağını şaşırıyor topu oyuna sokarken hatalı paslar veriyor batman maçında onun hatasından bir gol yedik,,,

zeroş

06 Aralık 2022 Salı 20:08

hocam sana güveniyoruz ve inanıyoruz. takımı yeniden canlandırdın allah razı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR