19 Mart 2024 Salı

GELİN VE DAMAT MOTOSİKLETLE DÜĞÜN KONVOYU YAPTI

GELİN VE DAMAT MOTOSİKLETLE DÜĞÜN KONVOYU YAPTI

Isparta

Isparta'da tutkunu oldukları motosiklet aracılığıyla tanışan çift, en mutlu günlerini de motosikletle taçlandırdı. Arkadaşlarının da katılımıyla konvoy oluşturan gelin ve damat motosiklete binerek şehir turu attı.

Isparta'da Bayram ve Seda Aydın çifti, gelin arabası yerine süsledikleri motosikletlerini kullandı. Şehrin caddelerinde ilerleyen gelin ve damadı motosiklet üzerinde görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sinyalizasyon noktalarında duran damat, motosikletin önünü kesenlere içinde para olan zarf vermeyi ihmal etmezken, motosikletli gelin de kendisine el sallayanlara karşılık verdi.

Her bayan motosikleti kullanabilir

Bayram ve Seda Aydın çifti, en güzel günlerinde hoş bir anı kalması için motosikletle konvoy yaptıklarını belirtti. Peyzaj Mimarı olan Seda Aydın, "Ben motosiklet tutkunuyum. Eşimle motosiklet üzerine tanıştık.Aslında küçük bir grupla bu organizasyonu düzenlemek istedik. Ama çok ses getirdi. Biz de bu kadarını ummuyorduk. Motosiklet kullanırken eşimin büyük desteğini aldım. Ben her bayanın bunu yapmasını isterim" dedi.

Düğün günü mecbur kaldıkları için ekipman kullanamadıklarını söyleyen Seda Bayram, "Biz motosiklet kullanıcıları olarak, 'aklınız ve kaskınız başınızda olsun. Araç sürücülerine de bizleri fark edin' diyoruz"ifadelerini kaydetti.

Amaç güzel bir anı olmasıydı

Bir motosiklet markasının satış bayisi olan damat Bayram Aydın ise, "Isparta'da daha önce böyle bir şey yapılmadı. Bizim de aldığımız tepkiler hoşumuza gitti. Bizim için amaç bir anı kalmasıydı. Ama insanların ilgisini çekti. Güzel tepkiler aldık. Bir bayanın motosiklet kullanabileceğini Seda en mutlu gününde göstermiş oldu" dedi.

Ekipmanın önemini biliyoruz

Mecbur kaldıkları için ekipmansız motosiklete binmek zorunda olduklarını kaydeden Aydın, "Motosiklet kullanıcıları olarak, ekipmanın kaskın önemini, bunlar olmadan motosiklete binilmemesi gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu ani gelişen bir aksiyondu" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

RAZİYE

17 Ekim 2016 Pazartesi 17:33

Tebrikler...

ceza

17 Ekim 2016 Pazartesi 16:46

Şimdi Bu fotoya bakıp Kask Takmayan Gelin ve Damada Trafik Ceza Yazarmı Dersiniz :)))

maşallah

17 Ekim 2016 Pazartesi 11:40

çok lazımdı

ali tekin

16 Ekim 2016 Pazar 20:23

bayram bir ömür boyu mutlulukar dilerim bir ilke imza attınız ayrıca tebrik ederim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR