29 Mart 2024 Cuma

Gelin Isparta’mızı Yeniden Şaha Kaldıralım

Gelin Isparta’mızı Yeniden Şaha Kaldıralım

Isparta
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yavuz, parti il başkanlığında düzenlediği toplantıyla aday adaylığını açıkladı.

7 Haziran seçimlerinde aday adayı olan Mehmet Yavuz, partililerle bir araya geldi. Parti binasında düzenlenen toplantıyla aday adaylığını açıklayan Yavuz, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çıktığımız bu kutlu yolda ne yapılacaksa birlikte yapacağız gelin Isparta’mızı yeniden şaha kaldıralım diyen Yavuz, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde sadece milletvekili seçimi yapılmayacak var olmak ve olmamak için, necip Türk milletinin geleceğini tayin edecek bir seçim olacaktır. Bende sorumlu bir Ülkücü olarak ülkemin geleceğini imar edecek olan Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet BAHÇELİ ye yol arkadaşlığı yapmak, Ankara ile Isparta Arasında köprü olmak için MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN aday adayı oldum. Rabbim nasip edipte seçilirsem öncelikle şunun bilinmesini isterim ki. Bu güne kadar birlikte hareket ettiğim Ülkücü irade ile birlikte harekete devam edeceğim.

Komisyonlarda görevimin olmadığı günlerde kesinlikle sizlerin arasında olacağım, çünkü yaptığım araştırmalarda vatandaş milletvekillerine kendi dert sıkıntı ve isteklerini bizzat söylemek istiyor, ısmarlama işlerden hoşnut olmuyor.

SEN BEN YOKUZ, BİZ VARIZ
Ülkücü irade, Ülkemin Bilge Lideri Dr. Devlet BAHÇELİ’nin önderliğinde sorunlarını çözecek kadro ve bilgi birikimine sahiptir. Bizlerde Milliyetçi Ülkücü hareketin ülke sorunlarını çözümü noktasında Isparta’dan çok ama çok güçlü çıkmalıyız ki. Muhalefeti hiçe sayanlara ders niteliğinde olmalıdır. Ülkemizin geleceğinin dizaynı konusunda mevcut iktidara ders vermek ve ülke yönetimden onları uzaklaştırarak hesap sormak için “Sen Ben Yokuz, Biz Varız” Felsefesi ile hareket ederek 3 hilalli sancağımızı Isparta burçlarına dikilinceye kadar uyku orucu tutmaya söz veriyorum.

ÇITA HİÇ DÜŞMEYECEK
Şehir içi Toplu taşımada emsal iller arasında 1. Sırada olan Isparta’da bu çıta hiç düşmeyecek. Sportif faaliyetlerin ve Kültürel etkinliklerin artırılması, Konferans ve bilgilendirme toplantılarının her alanda yapılması, her ilçeye spor tesisleri ve Kültür merkezleri yapılması, özellikle İlçelerde sektörel bazda birliklerin kurulmasını ve işletilmesini sağlayarak üreten ve çalışan çiftçi kardeşlerimin emeklerini ve ürünlerini tüccarların haraç mezat almalarının önüne geçerek, çiftçilerimizin her zaman kazanmalarını sağlamaya çalışacağım.

ISPARTA’NIN TİCARİ PAZAR PAYINI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Tarım, hayvancılık ve su ürünlerinin geliştirilmesi için kalkınma ajanslarını üretici kardeşlerimin daha etkin kullanmalarına destek olacağım. Çiftçi kardeşlerimize alternatif tarım ürünlerine yönelmelerini sağlayacağım. Kısacası devletin bütün organları önce ülkem mantığı ile çalışarak çiftçilik yaparak hayatını idame ettiren kardeşlerimizin ürünleri ellerinde kalmadan pazar bulmalarına yardımcı olmaya çalışacağım.
İlimizde Mutlaka Et, Süt, Tarım ürünlerinin işlenmesi paketlenmesi satışa sunulması için Entegre tesisleri kurulması konusunda çalışmalarda bulunacağım. Kesinlikle sulu tarıma geçilerek Isparta’nın Ticari Pazar payı artırılacak.

İŞSİZLİK SORUNU YOK ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Isparta Milliyetçi Ülkücü iradenin İktidarında teşvikten mutlaka faydalanacak. Teşvik sektörel bazda olmayacak bütün sektörler teşvikten mutlaka faydalanacaktır. Ülke genelindeki iş adamları ile görüşmeler yaparak ilimize en uygun yatırımların gelmesini sağlayacağım.
İşadamlarımızla görüşmeler yaparak iş adamlarımızın talepleri doğrultusunda Isparta’da işsizlik sorunu yok etmek için çalışmalar yaparak 2 hatta 3 organize sanayinin kurulmasında bürokratik engellerini kaldırarak sorun değil çözüm üreten iktidar olacağız.

ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYORUZ
Ülkemizin bütün illerinin bir birlerine bağlantı yolları duble iken maalesef Ispartamız üvey evlat muamelesi görmektedir. Bu sorun çözülerek Ispartamızın diğer illere bağlantı yollarının duble olmasının yakın takipçisi olacağım. Köy ve kasaba yollarımız mutlaka asfalt kaplama yapılacak. Yolların bakım ve onarımı için mutlaka ara istasyonlar kurularak bozulan yollar anında düzeltilecek. Özel idare, karayolları tüm kamu kurumları koordineli çalışmalar yapmalarını sağlayarak tüm kamu kaynaklarının israfını önleyerek Ispartalı hemşehrilerime hizmet edeceğim. Abiler Kardeşlerine yardımcı olacak şekilde kordinasyon kurulacak.


MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ İKTİDARA İHTİYAÇ VAR
Ülkemizin dört bir yanı düşmanlarla kuşatılmış ve komşularımızdaki kaos ortamının ülkemize verdiği zararları sizlerde biliyorsunuz. Öncelikle ülkemizdeki güven duygusunu vatandaş nezdinde artırmak için Milliyetçi Ülkücü iktidara ihtiyaç vardır. Rabbimin izniyle 7 haziranda halkımızın teveccühü ile Milliyetçi Ülkücü iradenin iktidarında iç dış barışın sağlanması ve kaos ortamının ortadan kalkması huzur ve barışın sağlanması için gece ve gündüz çalışacağıma huzurlarınızda söz veriyorum. Sizlerden de söz vermenizi rica ediyorum.

AYRILIKTA AZAP BİRLİKTE RAHMET VAR
Çıktığımız bu kutlu yolda ne yapılacaksa birlikte yapacağız. Gelin Isparta’mızı yeniden şaha kaldıralım. Ayrılıkta Azap Birlikte rahmet var. Çocuklarımızın emaneti olana vatana sahip çıkmak adına ben bu yola baş koydum. Yorulmam diyen vatan sevdalısı kesimlerle yürümeye hazırım.

Ben yüreğimi koydum. Sende yüreğini koy Isparta’m” dedi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YAVUZ

25 Mart 2015 Çarşamba 16:25

ATMA BAŞKAN PARALARI KOPAFATİFTEN HARCAMA BOGAZINA DURUR BAK HEM SEN KİM MİLLET VEKİLİ KİM SEN HANGİ OKUL MEZUNUSUN DAHA KONUŞMASINI BİLMİYORSUN

ŞÖFÖR

24 Mart 2015 Salı 23:16

MEHMET YAVUZ BELEDIYEDEN ALDIĞI DESTEKLE HALKOTOBÜSLERİNDE DURUYO NE CAGA ATLATMASI BITIRDI BIZI KOOP IMKANLARI ONA ÇALIŞIYO

SE

24 Mart 2015 Salı 21:02

AYBATILI OLMAYDI SEN ŞİMDİ KAMYON ŞÖFÖRÜ OLURDUN ÖNCE OTOBÜS İŞLETMESİNİ ŞAHA KALDIR SONRA İŞ MHP YE KALSIN İŞ İN BAŞINA GEÇDİN GEÇELİ AYNI SEFERLER AYNIGÜZERGAHLAR HALA Fİ TARİHİNDEN KALAN OTOBÜSLERLE YOLCULUK EDİYOZ BAZILARI DEYİŞDİ AMA YETMİYO ÖNÜNDEKİ İŞİ İYİ YAP

Halkotobüs

24 Mart 2015 Salı 18:47

SEN ÖNCE HALKOTOBÜSLERİNDE SEN BEN KAVGASINI BİTİR BİRLİGİ SAGLA ONDAN SONRA KONUŞ BELEDİYE ATAMA MEMURU

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR