27 Nisan 2024 Cumartesi

GELENDOST VE KEÇİBORLU’YA OPERASYON

GELENDOST VE KEÇİBORLU’YA OPERASYON

Isparta

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Gelendost ilçelerinde FETÖ'ye bağlı oldukları belirlenen yurtlara yapılan operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı, terör örgütü elebaşısı Gülen'e ait yüzlerce kitap ele geçirildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Keçiborlu ve Gelendost ilçelerinde FETÖ'ye bağlı oldukları belirlenen yurtlara yapılan operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı, terör örgütü elebaşısı Fetullah Gülen'e ait yüzlerce  kitap ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri,FETÖ'nün darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Keçiborlu ve Gelendost ilçelerinde FETÖ'ye ait olduğu belirlenen 3 öğrenci yurduna operasyon düzenlendi.

Operasyonda aralarında yurtların işletmecileri ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Yurtlarda ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda terör örgütü elebaşısı Gülen'e ait yüzlerce kitap ele geçirildi, çok sayıda hardisk ve elektronik eşyaya el konuldu.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah

27 Temmuz 2016 Çarşamba 00:32

Yasal olarak heryerde satılan ve bulanabilen kitapları suç aleti gibi sunmak,sadece masumiyetin delilidir. Tarih önünde bu günlerin şahitidir...Kutularda dolar değil kitap çıkmış .. Şükür..Evet kitapla darbe yaptılar.. Cehalete..

Murat

26 Temmuz 2016 Salı 13:52

Kitaptan suç delili olmaz.Aynı kişinin evinde Atatürkünde kitapları vardır.

VATANSEVER

26 Temmuz 2016 Salı 18:08

yazarı vatan haini ise tabiki suç teşkil eder

ahmet

26 Temmuz 2016 Salı 16:30

terör örgütünün yazılı ve görüntülü her türlü materyalini bulundurmak zaten suçtur. Sen akıl vereceğine önce kendini bir sorgula. Düne kadar senin gibi kalemşorler hep yorumlara nerde silahlı terör örgütü, nerde silahlar diyordunuz hatırlarsan. Hala göremediniz mi silahları. Hem bunlar devletin askeri görünümünde teröristler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR