19 Nisan 2024 Cuma

GELENDOST'A MÜJDE!

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet SEZGİN , Ak Parti İlçe Başkanı Sacit CENGİZ,İl Genel Meclis Üyesi Necdet SATILMIŞ ve Meslek Yüksek Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Besim KAHRAMAN S.D.Ü. Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’yı makamında ziyaret ettiler.

Isparta

Bu yapılan görüşme sonucunda Gelendost Meslek Yüksek Okuluna yeni bina yapımı için öğretim yılının sona ermesinden itibaren yeni bina inşaatına başlamak için onay verildi.

Gelendost Belediye Başkanı Mehmet SEZGİN; Gelendost Belediyesi ve Gelendost SDÜ yaptırma ve yaşatma derneği iş birliği ile yapılacak olan yeni bina için Ak Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ ve S.D.Ü. Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya katkılarından dolayı teşekkür ederim dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SEÇİM PROPOGANDASI

30 Mayıs 2015 Cumartesi 01:26

BU YENİ BİNA YAPIMI NIN KARARI KİMLER TARAFINDAN NE ZAMAN ALINDI? ÖDENEĞİ AYRILDI MI? İHALEYE ÇIKARILDI MI? AKP. UYUTMA ALDATMA; KANDIRMA PARTİSİ. FAKAT GELENDOST'LU 13 YILDA NE KADAR ALDATILDIĞINI GÖRDÜ. ARTIK AKP'YE İNANMIYOR. OYLAR BU KEZ MHP'YE.

Gelendost

29 Mayıs 2015 Cuma 21:18

Yeni bina zaten vardı kirevlerinde zaten

Hamdi

29 Mayıs 2015 Cuma 12:10

SDÜ ye katkı bu millete, milletin evlatlarına olan katkıdır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR