25 Nisan 2024 Perşembe

Geleceğin mucitleri projelerini tanıttı

Geleceğin mucitleri projelerini tanıttı ve Ptt Personeline Ziyaret etti

Isparta

07 Haziran seçimlerine az bir zaman kala, Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel seçim çalışmaları kapsamında Gülkent Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim fuarına katıldı.

 

Gülkent Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim fuarına etkinliğine katılan Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel,öğrencilerin projelerini inceledi. Etkinlikte konuşan Özel, geleceğimiz olan öğrencilerin daha da desteklenmesi yönünde açıklamalar yaptı. Özel konuşmasında“geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her türlü desteğini karşılamaya hazırız. Ülkemizin geçmiş dönemlere göre daha ileriye gitmesinin sebeplerinden biriside öğrencilerimizdir” dedi. Yapılan projeleri memnuniyetle inceleyen Özel, öğrencilere başarılarının devamını dileyerek merkez postanesine geçti.

 

‘TAŞERONLAŞMAYI KALDIRACAĞIZ’

 

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in seçim ziyaretleri kapsamındaki sonraki durağı Merkez postanesi oldu. Ziyarette çalışanların sorunlarını dinleyen Özel, taşeron sistemini kaldırarak,çalışanları kadrolaşmaya götürecek projelerini anlattı. Her 3 mahalleye bir kişi düşmesinden dolayı sıkıntıları belirten çalışanlara cevap veren Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel “Türkiye’deki bütün sorunların üstesinden geldiğimiz gibi bu sorunlarında altından kalkacağız. Isparta’da ve Türkiye’de yaşayan kimseyi mağdur etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.












YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR