24 Nisan 2024 Çarşamba

GEL DE KU-DUR-MA !

GEL DE KU-DUR-MA !

Isparta
Burdur belediyesi MHP'li meclis üyesi Isparta şehir hastanesi ile ilgili bir yazı kaleme aldı.Isparta'yı kıskandığını ve kudurduğunu belirtti.İşte o çarpıcı ve bir okadarda memleketimizle gurur duyacağımız yazı...

24 AYDA HİZMETE GİRİYOR

220.000 m2 inşaat alanına sahip,8 katlı 755 yataklı şehir hastanesi tüm mekanik tesisat, otomasyon işleri,  mutfak, çamaşırhane ekipmanları, doğalgaz tesisatı, medikal gaz tesisatı, bahçe sulama sistemleri, poliklinik, 16 adetameliyathane ve kojenerasyon sistemi ile 24 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanıp 31.12. 2016 da hizmete girmek üzeredir.

İNSANA İNSAN OLDUĞUNU HATIRLATAN BİR HASTANE

Hastanede neredeyse yok yok. Tüm ihtiyaçlara cevap verecek alanlar bulunuyor. Helikopter pisti ile çok acil durumlarda hastalar havadan hastaneye ulaştırılabilecek. İki bin beşyüz araçlık otopark, 36 asansör,kafeteryalar, dinlenme salonları ile 5 yıldızlı otel konforu sağlanmış.

 

ÜST DÜZEY GÜVENLİK

Her blokta tecrit odaları, hastane genelinde üst düzey güvenlik düşünülmüş. Özellikle bebek kaçırma konusunda sıkı güvenlik önlemi alınacak. Her bölümde 5 yıldızlı otel konforu yaşatılacak.

 

5000 PERSONEL ÇALIŞACAK

İşsize iş imkanı. Şehir Hastanesinde yaklaşık 5000 personel iş imkanı bulacak. Sağlık Bakanlığı hastane bittikten sonra 3000 doktor, ebe ve hemşireyi temin edecek, çamaşırhane, bulaşıkhane, yemekhane, güvenlik,temizlik, ilaçlama, hasta bakıcı gibi alanlarda ise yaklaşık 2000’e yakın personelin istihdamı düşünülüyor.

 

6 ŞİDDETİNDEKİ DEPREM 3 ŞİDDETİNDE HİSSEDİLECEK

Şehir Hastanesinde uygulanacak olan trijen ve depremizaletör sistemi Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Trijen sistemi doğalgazdan elde edilen enerjiyi, elektrik, ısıtma ve soğutma olarak dağıtıyor.Çevreci bir sistem. Deprem izolatör sistemi de temelle bina arasında uygulanan bilye sistemi. Yani projede görülen devasa yapı tamamen bilyelerin üzerinde duruyor. Bu sistem deprem anında binanın minimum etkilenmesini sağlıyor. Yani 6 şiddetindeki bir deprem binada 3 şiddetinde hissedilecek.

 

MERAK EDEN O İLİ ARAŞTIRSIN HEMENCECİK BULUR

Türkiye’de insana insan olduğunu hatırlatan, sağlık ve şifa dağıtan bir hastanenin bulunduğu ilde mi yaşamak istersiniz? Yoksa ahır gibi kokan, havasız, depreme karşı güçlendirilmesine rağmen yıkım kararı bulunan,insanların üst üste istiflendiği, kuyruklarda kaybolduğu, 3 vekilin ve Belediye Başkanının Valisi ile 24 ayda bir araya gelip henüz yer belirleme aşamasını bile geçemediği bir ilde mi yaşamak istersiniz?

 

Gel de ku-dur-ma !

 

Kıskandım seni 32 Tebrikler…

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

18 Kasım 2016 Cuma 11:35

Burdur milletvekili Burdur'a yapılmadı diye ****uyor, birileri de Isparta'ya yapıldı diye ****uyor. İlginç...

cımbızcıymış sahtekar

17 Kasım 2016 Perşembe 13:44

yok 49 yılmış yok devlet fark ödeyecekmiş.böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan salaklar provakatörden başka bişey değildir.yapılanı elbirliğiyle alkışlayalım.bu cımbızcı denenide davet edelim gelsin bilgi alsın utansın diyede hizmet verelim.yüzü varsa .şu da bi gerçek hastanenin yeri çok kötü konumda 2 sanayi arası ...derhal şehiriçindeki sanayinin kaldırılması gerekir.yok biz pisliğimizle mutluyuz diyorsanız kendiniz bilirsiniz

İftiracı çok bilmiş

17 Kasım 2016 Perşembe 16:40

Asıl senin gibi salaklar olduğu sürece iktidar boyun bağınınızı nereye çekerse o tarafa gidersiniz siz, çünkü güdülmeye elverişli vatandaşlarımızdan biriside sanırım sensin.

Vatandaş

17 Kasım 2016 Perşembe 11:20

Cımbızcı kardeş 49 yıllığına değil 25 yıllığına " milleti salak yerine koyma"

Aldanma çocuksu mahsun yüzüne...

17 Kasım 2016 Perşembe 09:44

Veda bey sanırım sen birilerini kollamak ve mensubu olduğun partiyi savunmaya çalışmışsın. Ancak hemen üstteki Cımmızcı' adlı yorumcunun yazdığını okursan sanırım belki fkrin değişir. Bunu ne AKP yaptı ne de MHP yaptı özel firma yaptı ve ardında da hükümet var (Kazanamazsa zararını tanzim edeceği) bir devlet var ve bu devlet hepimizin devleti bilmem anlatabildim mi :)

vedat

17 Kasım 2016 Perşembe 11:21

Ben MHP li meclis üyesi ****du deyince ısparta belediye başkanın bu hastanedeki yapımı engellmek için neler yaptıgını anlatmak istemiştim, arşiv gazeteleri ve ajansları okursanız bunu görürsünüz. Nedeni de cok acık, belediye başkanı oldugu günden bu zamana kadar üm ıspartadaki müteahitlerin küçüklü büyüklü tüm projelerini cizmesidir. Proje aşıgı bir belediye başkanımız var ama bedavayı SEVMİYOR. Burda en büyük özveri ve calışmayı sayın BİLGİÇ yapmıştır.

mali

17 Kasım 2016 Perşembe 08:33

Tabiki böyle bir yatırımı kıskana bilirsin çalışırsanız sizin memlekete de böyle bir yatırım elbet de olur.Unutmayın bu hastaneden BURDUR da faydalanabilir.

Baryam ali

17 Kasım 2016 Perşembe 08:13

asansör 33 adet :)

cımbızcı

17 Kasım 2016 Perşembe 00:37

her şeyden önce bu hastane bir devlet yatırımı değil devlet yeri verdi 49 yıl akfen yap işlet devret sistemi ile hastaneyi yaptı akfen devleti ve halkı sağacak belirli sayıya ulaşılamadında ise devlet ayrıca fark ödeyecek bu hizmet değil yandaşa kıyaktır devletin en büyük yatırımı demek bu milleti salak yerine koymaktır bunu devlet yapamazmıydı yapar elbet ama hortumlanacak para azalırdı.....

vedat

16 Kasım 2016 Çarşamba 23:40

MHP li belediye başkanı yusuf efendide itiraz etti bu hastaneye? Nedenmi, Kendisi dünyanın en büyük proje uzmanı oldugu için, ilk defa ıspartaya yapılan büyük bir yapıttan para kazanamadı, Bu projeyi kazandıranlar AKP li bakan ve ıspartalı vekillerdir... Belediye başkanıda engellmek için elinden geleni yapmıştır, 15 temmuzdan sonra değişti haberin ola

qwerty

17 Kasım 2016 Perşembe 08:51

belediye başkanı projenin yerine karşı çıktı.ıspartanın havası en kirli en çukur bölgesi.ranta karşı çıktı.Olayı saptırmayın.

fikri

16 Kasım 2016 Çarşamba 23:43

aynen doğrudur, fetö operasyonlarında savcımızdan siyasi akımada geçmesini ve vicdanları rahatlatmasını bekliyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR