18 Nisan 2024 Perşembe

GEDİKLİ KÖYÜNDE ALARM

ISPARTA’NIN Şarkîkaraağaç ilçesindeki Gedikli köyü sakinleri hırsızlık şüphesi ile ayaklandı. On sekiz ekim saat dokuz sıralarında Gedikli köyü bahçe aralarına bir aracın döndüğü görüldü.

Isparta

Köy sakinleri daha öncedetrafo yağı soyulması ve trafo elektrik kablolarının çalınması sebebi ileteyakkuz halindeydi. Haberi alır almaz tüm çıkışlar tutuldu. Ara yollardangirilerek arama yapıldı. Şüpheli aracın nere gittiği anlaşılamadı. Küçük devrenmevkiinden bir ışık görülmesi sebebi ile önce orası bir küre mevkiine kadar birarandı.

 

Gedikli köyü atın yanında önce duraklayıp sonra hızlananaraç şüphe uyandırdı. Takip sırasında gök su mevkiinde durmuş halde ikenyaklaşıp kimsiniz ne arıyorsunuz demek için inmemiz ile birlikte kaçmayabaşladı. Bir taraftan Şarkîkaraağaç jandarma arandı ve şüpheli bir aracınYenişarbademli yönünde kaçtığı bildirip takibe aldık.

 

Bizden kaçmakta olan şahıslar ise Konya jandarmaya ulaşarakkendilerinin kovalandığı bilgisini ileterek Yenişarbademli jandarma karakolunakaçtı. Yenişarbademli jandarma karakolunda şüpheli şahısların oltacı olduğuöğrenildi. Daha sonra olay tatlıya bağlandı.

 

Gedikli köyü sakinleri uzun süredir hırsızlık vakasına karşıtedbirler aldı. Düzensiz aralıklar ile köy sınırları içerisinde gözetlemeyapılmakta.

ŞARKÎKARAAĞAÇ EKSPERS  GAZETESİ 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gazeteci Yazar Mehmet GARİP

10 Şubat 2015 Salı 19:43

Bu haber bana aittir ve kaynak belirtmede hata yaptınız. Düzeltmeniz için yazdığım mesajıma cevap verilmediği gibi bir düzeltmeye de gidilmedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR