29 Mart 2024 Cuma

Gecikmeli bir ‘merhaba’

Gecikmeli bir ‘merhaba’

Isparta
Herkese ‘yeni’ Nokta’dan merhaba. Nokta Gazetesi, Meydan Medya Yayıncılık bünyesine geçeli neredeyse 1 ay oldu. Başlıktaki ‘gecikmeli’ ifadesinin sebebi ise gazeteyi yenileme çalışmalarımızdan başka bir şey değil. Daha önce Emre Altuğ’a ait olan Nokta Gazetesi’ni devraldığımız günden itibaren; sizlere daha kaliteli bir gazete sunabilmek için çalışıyoruz.
 
2003 yılında ‘muhabir’ olarak başladığım bu şerefli meslekte; reklamcılık, gazete işletmeciliği, televizyon programı yapımcılığı, dergicilik gibi bir çok alanda hizmet etmeye çalıştım. 1 Ocak 2016’da da “artık kendi gazetemiz olsun” diyerek Meydan Medya Yayıncılık Sahibi, en büyük destekçim, değerli babam Mehmet Baş ile Nokta Gazetesini devraldık.
 
Yenilenen gazetemiz yılların birikimi ve değerlerinden vazgeçmeden, çevremizi saran müthiş değişim dalgasının ürettiği yeni düşünceleri, birikimleri ve iddiaları ortaya koyma arayışında olacak. Eski ile yeniyi harmanlayarak yeni Türkiye’nin tüm seslerini yansıtan bir karışım oluşturmaya çalışacağız.
 
Gün geçtikçe Nokta Gazetesini hem içerik hem teknik anlamda geliştirmek için çalışıyoruz. ‘Her zaman daha iyisi vardır’ diyenlerin yayınıdır Nokta. Nokta okurlarının da bu konuda ‘elini taşın altına koymak’tan kaçınmayacağına inanıyoruz.
 
Şimdiye kadar Nokta Gazetesine dair birçok eleştiri ve öneri aldık. Gelen eleştirileri ve önerileri not ettik, değerlendirmeye aldık. Eleştiri ve önerilerini bizimle paylaşan okurlarımıza, dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bütün Nokta Gazetesi okurlarına çağrımızdır: Nokta Gazetesinin geliştirilmesine dair bütün değerlendirmelerinizi ve aklınıza gelen fikirleri lütfen bizimle paylaşın.
Ve tekrar hatırlatmış olalım: Nokta Gazetesi, toplumu ve yaşamı ilgilendiren her konu hakkında sözü olanların yayınıdır.
 
Nokta Gazetesi her zaman devletinden ve milletinden yana taraf olacaktır. Her kim ki Türkiye için, Isparta için elini taşın altına koyup bir şeyler yapmaya çalışıyorsa veya yapıyorsa onun en büyük destekçisi yine biz olacağız.
 
Yıkmaya, savaşmaya, kavga etmeye değil; yapmaya, huzura ve ülkemize hizmet etmeye talibiz.
 
Saygılarımla…

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YUNUS ÖZLER

02 Şubat 2016 Salı 14:14

Mustafa, evet yazında da dediğin gibi gecikmeli bir merhaba demişsin. Ama önemli olan bundan sonra yapacakların. Nokta Gazetesi olarak şahsında tüm gazete ailene hayırlı, uğurlu olsun dileklerimi sunuyor ve bu yolda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın

Mehmet

02 Şubat 2016 Salı 12:21

Yolun açık bahtın ak olsun

Alp

02 Şubat 2016 Salı 11:48

Siyasetçi misin gazrtecimi mustafa bey tarkan abinle gez olur senden de

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR