25 Nisan 2024 Perşembe

GECE GÜNDÜZ DURMUYORLAR AMA...!

HIRSIZLIKLARININ FAİLLERİ YAKALANDI:

Isparta

Davraz Mahallesi 3940 sokak üzerinde bir işyerinin yanına kilitleyerek bırakmış olduğu motosikletini almak için gece geç saatlerde motosikletin bulunduğu yere gelen müşteki H.E. isimli şahıs motosikletin yerinde olmadığını görmesi üzerine müracaatta bulunmuştur.

Ekiplerimizce yapılan çalışmalar ve güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu olayın failinin A.Ö. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve yapılan takip sonucu şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan A.Ö. isimli şüpheli hakkında “Açıktan Motosiklet Hırsızlığı” suçundan yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

 

Bir başka olayda ise Pirimehmet Mahallesi 1730 sokak üzerine elektrikli bisikletini kilitleyerek bırakan müşteki A.K.A. isimli şahıs bir süre sonra geri döndüğünde elektrikli bisikletinin yerinde olmadığını görmesi üzerine müracaatta bulunmuş olup, ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde olayın faillerinin O.S. ve A.C.Ç. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.

Ekiplerimizce yapılan takip sonucu şahıslar Yedişehitler Mahallesinde bulunarak yakalanmış olup, çalmış oldukları elektrikli bisikletin bulunduğu yerde yapılan incelemede ise müştekiye ait olan elektrikli bisiklete ait arka tekeri, beyni, aküsü ve koltuğu gibi bazı parçaların sökülerek bir başka elektrikli bisiklete takılmış olduğu tespit edilmiştir.

Konuyla ilgili olarak müştekiye ait elektrikli bisikletin parçaları teknik eleman tarafından toplanarak elektrikli bisiklet müştekiye teslim edilmiş, olayın failleri olan O.S. ve A.C.Ç. isimli şahıslar hakkında“Hırsızlık” suçundan yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kahraman

04 Aralık 2015 Cuma 18:42

saygıdeğer emniyet mensupları bizimde 1 sene oldu bisiklet hala ortada yok bisikleti yürütenin CD kaydını verdiğimiz halde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR