20 Nisan 2024 Cumartesi

GAZİLERE ROZETLERİ VERİLDİ

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde oturan ve geçen yıl terörle mücadelede gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Altuntay ile Jandarma Uzman Onbaşı Eyüp Çetin'e gazilik rozetleri verildi.

Isparta

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 28 Mart 2016 tarihinde düzenlenen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu sol kolundan ve bacağından yaralanarak gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Altuntay ile Şırnak'ın Cizre İlçesi Cudi Mahallesi'nde 23 Ocak 2016 tarihinde düzenlenen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu sol bacağından yaralanarak gazi olan Jandarma Uzman Onbaşı Eyüp Çetin'e gazilik rozeti verildi.

Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı'nda yapılan törene Vali Şehmus Günaydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Özdurhan, Kaymakam Sertaç Kırçuval, Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, askeri erkan, gaziler, eşleri ve çocukları katıldı.

Vali Şehmus Günaydın, "Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna terörle mücadelede yaralanarak malul gazi rozeti alan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Sizler memleketimizin güvenliği ve milletimizin bekası için şerefli ve onurlu hizmetlerde bulundunuz. Bundan dolayı sizlere ne yapsak azdır. Isparta'nın bütün karakol kapılarının ardına kadar her zaman siz gazilerimize ve sizlerin ailelerine açık olduğunu asla unutmayın" dedi.

Duygusal anların yaşandığı törende gazilere rozetleri takdim edildi.

Tören sonrası Vali Şehmus Günaydın, kaymakamlığı da ziyaret etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mahalle sakini

02 Kasım 2017 Perşembe 16:13

Sayin valim yedisehitler de evlerin içindeki gazinoya lütfen care bulun.saygilar

Ayhan ÇELEBİ

01 Kasım 2017 Çarşamba 21:33

Sabah gazetesi sözde köşe yazarı enğin ardıç "ÇAKMA GAZİLER" köşe yazısında Gazilerimizi aşalayıcı ve rencide edici ifadeler kullanarak Gazilerimize hakaret etmiştir. ne güzel söylemiş MEVLANA "lafa bakarım lafmı diye, birde adama bakarım adammı diye" it ürür kervan yürür.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR