19 Mart 2024 Salı

GAZETECİLER ITSO BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN'İ ZİYARET ETTİ

GAZETECİLER ITSO BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN'İ ZİYARET ETTİ

Isparta

Gazetecilerle bir araya gelen ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi için ciddi çalışmalar yürüttüklerini kaydederek, Isparta’nın tanımı ve gelişimi için medya ile birlikte el ele başarılı bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.   24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti ITSO yönetimini Ekonomi Kampüsünde ziyaret etti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “24 Temmuz basın dayanışma günü nedeni ile çeşitli ziyaretlerimiz oldu. Medya çalışanlarının çok sevdiği birisiniz. Bildiğiniz gibi basın özgür iradesiyle topluma haber alma görevini yapmaya çalışır. Isparta’da da medya çalışanları devletini, milletini, bayrağını, dinini ve ülkesini çok seven bir şekilde ortak paydası Isparta olan yayınlara imza atıyor. Bizler de bu özel günümüzde dostlarımız ziyaret etmeye çalışıyoruz.Bunlarla ilgili haberleri aktarmaya çalışıyoruz. Isparta ve bölge adına oldukça güzel bir binadır. Bu binada emeği geçen herkese yerel medya çalışanları olarak teşekkür ediyorum. Isparta’nın gururu olan, ihtiyacı olan bir bina yapıldı. 20 bin m2 kapalı alanı ile beraber içindekilerle beraber Türkiye’de bir ilke imza attığımızı düşünüyoruz. Dün resmi meclis toplantısı yapıldı. Resmi açılış ise eylül ya da ekim ayında yapılacak. Yerel medya olarak ITSO’nun çalışmalarını Isparta’ya yaymaya çalışıyoruz. Çoğu zamanda da ulusal medyaya taşımaya çalışıyoruz. ITSO her ortamda, her platformda hizmet etmeye çalışıyor. Sadece sanayi anlamında, iş anlamında değil, aynı zamanda STK’lara verdiği destekler,spora verdiği desteklerle de biliniyor. Bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

ISPARTA BASINI ÇOK GÜÇLÜ

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Şahsım ve yönetim kurulu adına 24 Temmuz Basın bayramınızı kutluyorum. Daha nice kutlamalarda beraber olmak dileğiyle bu günlerin daim olmasını diliyorum.Bizleri unutmadığınız için teşekkür ederim. Yapılan açılışlarda ya da toplantılarda hiçbir zaman unutulmazsınız. Her zaman basınımızın güzide temsilcilerindensiniz. Isparta’da basına çok önem veriyorsunuz. Nüfusa göre basının en güçlü olduğu il Isparta’dır. Bu yönden de çok mutluyuz. Isparta’nın tanıtımı ve gelişmesi ile alakalı en güzel haberleri en güzel şekilde Türkiye’ye ve dünyaya tanıtacak bir alt yapınız var. Bizler ticaret odası olarak birçok çalışmalar içerisindeyiz. Cemiyet başkanımız aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz. Biz çoğu zaman bazı konuları tartışırız. Bu binanın yapımında da çok güzel düşüncelerini iletti” ifadelerini kullandı.

İLK AKLA GELEN PARA OLMAMALI

Başdeğirmen, “Isparta’da ITSO olarak yaptığımız çalışmaları ancak sizlerin kanalı ile duyurabiliyoruz. Sizler bu çalışmaları yayımlamazsanız, ilgilenmezseniz biz ne yaptığımız olduğumuz çalışmaları ne de gelişmeleri duyurabiliriz. Ticaret odası denilince ilk akla gelen para olmamalı. Para ile alakalı konularla ilgilenmiyoruz, memleketle ilgili konularla ilgileniyoruz. Sosyal alanda neler yapılabileceğini tespit edip, üst düzeydeki yöneticilerimize anlatmakla görevliyiz. Burada kültür, sanat, turizm ve spor gibi her türlü gelişmeleri bir üst kademeye atlatıp, bu işin yapılması ile alakalı destek vermelerini istiyoruz. Yaşam alanı, sosyal alanlarla ilgili birçok çalışmalar yapıyoruz. 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde basının ne kadar önemli olduğunu ve ülkenin kazanılması ile alakalı nasıl bir çalışma yapıldığını o gün gördük. Basın sadece yapmış olduğumuz çalışmaları anlatmakla değil, ülkemizin geleceği ile alakalı ve güçlü birlik ve beraberlik içerisinde olmamızla alakalı çok güzel bir alt yapamızsınız” dedi.

BU BİNA ISPARTA’NIN

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Önümüzdeki günlerde, içinde bulunduğumuz binada sizlerle beraber çok güzel çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Isparta’nın vizyonunu çok ileriye götürecek olabilecek şekilde planlanmış,programlanmış bir bina. Burada sizlerle de alakalı güzel şeyler düşündük. Basın mensuplarımızın nerede basın toplantısı yapacakları soru olduğu zaman, bu binanın içerisindeki 7 toplantı salonlarından herhangi birini kullanabilirsiniz demek istiyorum. İçinde bulunduğumuz toplantı salonları istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Burası Ticaret Sanayi Odasına ait bir bina değil, Isparta’ya ait olan bir bina. Sizlerin de buralarda etkinlik yaptığınız görmek bizleri de mutlu edecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tşk

28 Temmuz 2017 Cuma 19:32

TEŞEKKÜRLER ESKİ YÖNETİCLERE ARSAYI ALMIŞLAR. TEŞEKKÜRLER BAKA BİNAYI YAPIVERDİ. REKLAMLAR İÇİNDE ŞÜKRÜ BAŞDEGİRMENE TŞK

ali

28 Temmuz 2017 Cuma 15:14

takipsizlik kararı alıp sorumluluk makamında olmak daha etik olur . hayırlı olsun yeni binanız

BAŞARILAR

28 Temmuz 2017 Cuma 13:55

BAŞARILAR...BAŞARILAR BAŞARILAR:) DAYI TAMAM BAŞARILAR YAW... TAMAMDA TİCARETİ O BİNADAMI YAPCAK ISPARTADA.. TİCARET OLSUNDA BİNA OLSADA HOOOŞ OLSADA :) BAŞARILAR BAŞARILAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR