19 Mart 2024 Salı

GAYMAKÇI YÖRESEL ÜRÜNLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI

Cuma pazarı mevkiinde hizmet veren Gaymakçı yöresel ürünleri yenilenen yüzüyle ve artan ürün yelpazesiyle hizmete açıldı.

Isparta

Açılışa Isparta Valisi Şehmus Günaydın, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Ticaret ve sanayii Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmenin yanı sıra birçok davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Vali Şehmus Günaydın şunları söyledi; ‘’Osman kardeşimize hayırlı uğurlu olsun Cenabı Allah’tan bol kazanç diliyorum. Açılan ve yenilenen her işyeri umuttur, istihdamdır. Yatırımcılarımızında bu tarz girişimlerde bulunmasını bekliyoruz onların her zaman yanındayız. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun ‘’dedi.

İşyeri sahibi Osman İpekçi ise; ‘’ Bugün itibariyle varolan işletmemizi yeniledik ve ürün yelpazemizi genişlettik. Bilindiği üzere doğal ürünler satıyoruz burada hazırlıyoruz yani taze şekilde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Aynı zamanda müşterilerimiz için nezih bir ortam oluşturmaya çalıştık burada alacakları çoğu ürünü yeme imkanına sahipler, özellikle kahvaltı konusunda iddialıyız gelip doğal ürünlerimizle tam köy havasında kahvaltı yapabilirler. Ispartamıza hayırlı olsun’’ dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Doğalını yerim gaymakcı

21 Şubat 2018 Çarşamba 19:28

Gaymakçı. Doğal dediğin bazlamanın RAF ömrü kaç gün.ve içinde neler var. Merak etme. Burdur dan gelen..katkısız bazlamayı alıyoruz. Doğal demekle doğal olınsaydı.....keşke olsanız....doğal yalvaç hamursuz u istiyıruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR