28 Mart 2024 Perşembe

GATA'da şehit düştü!

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde 5 Mayıs günü PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da bugün şehit olan piyade uzman çavuş 27 yaşındaki Abdullah Şimşek'in memleketi Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne ateş düştü.

Isparta
Kayseri Komanda Tugayı'nda görevli piyade uzman çavuş Abdullah Şişmek, geçici görevle gittiği Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 5 Mayıs günü PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralandı. Tedavi için Gülhane Askeri Tıp Akademesi'ne sevk edilen Şimşek, bugün yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Şimşek'in Isparta Şarkikaraağaç Orman İşletme Şefliğinde görevli babası Veli ve annesi Gülsüm Şimşek'in tedavi süreci nedeniyle oğullarının yanında olmak için GATA'da olduğu belirtildi. 2 kardeş olan Şimşek'in bekar olduğu bildirildi.

Şehit Şimşek'in cenazesinin, yarın GATA'da düzenlenecek törenin ardından Beyşehir İlçesi'ne bağlı Gölkaya Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gülay Eroğlu

13 Mayıs 2016 Cuma 09:31

Benim memleketlim hemşehrim. Allah yakınlarına sabırlar versin. Yeter artık bu terör bitsin. Dayanılacak gibi değil. Hergun şehit haberi. Çanakkale savaşından daha çok şehit verdik.

OSMANDEMİREL

13 Mayıs 2016 Cuma 08:25

Meslaktaşımızın oğlu Veli ŞİMŞEK'in oğlunun şehadet haberini almış bulunmaktayız. Mekanı cennet olsun İnşallah. Rabbim acılarını dindirsin İnşallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR