20 Nisan 2024 Cumartesi

GARANTİLİ ARABAM OTO EKSPERTİZ HİZMETİNİZDE

GARANTİLİ ARABAM OTO EKSPERTİZ HİZMETİNİZDE

Isparta

Oto Ekspertiz hizmeti olan Garantili Arabam Oto Ekspertiz Isparta Bayisi Yeni Sanayi Sitesi 3241 Sokak No 42 de gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

İşletmeciliğini Mehmet Özçağlar ve Cengiz Özçağlar’ın yaptığı Garantili Arabam Otoekspertiz şubesi “505 noktada aracın neyi var, ne arızası var görebiliyoruz. Bütün sistemdeki sıkıntıların ne olup olmadığını burada tespit ediyoruz.” dedi.

Araç testi ve ekspertiz alanında hizmet verecek olan garantili arabam oto ekspertizi Isparta  bayii vatandaşların hizmetine açıldı.

Oto ekspertizi işyerinin açılışına S.S. 6. Bölge Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural,  Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, Oda Başkanları esnaflar ve çok sayıda davetliler katıldı.

DETAYLI TESTLER YAPILABİLİYOR

İşyerinin açılışının ardından davetliler, yeni açılan işyerini gezerek, son teknoloji cihazlarıyla hizmet veren işyeri hakkında bilgi aldı.

İşyerinin açılışı ile ilgili bir bilgi veren garantili arabam oto ekspertizi Isparta Bayii işletmecisi Mehmet Özçağlar ve Cengiz Özçağlar, burada vatandaşların ikinci el araç almadan önce araçlarında mevcut olan performans testlerini yaptıklarını dile getirdi.

Özçağlar, son teknoloji cihazlarla hizmet veren Garantili Arabam Oto Ekspertizi Isparta  bayiinin, araçların test sürüşü, araç geçmişi tramer sorgulama, boya kaporta testi, 4x2 DYNO Test, OBD arıza tespit cihaz ile araç testi, makas lift üzerinde araç altı ve şase kontrolü, 505 nokta ekspertiz kontrolü, cihazlar üzerinde motor testi, fren testi, süspansiyon testi, yanal kayma testi ile yaptığı detaylı testlerle ikinci el araç alımı ve satımı gerçekleştiren vatandaşların yanılma payını en aza indirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

‘505 NOKTADA ARACIN

NEYİ VAR GÖREBİLİYORUZ´

Özçağlar: “Garantili Arabam Oto Ekspertiz Isparta ana bayisiyiz. Burada insanlar ikinci el araç almadan önce araçlarında mevcut olan performans testleri yapıyoruz. Süspansiyon testlerini yaparak araçların sağlamlığını kontrol ediyoruz. Fren testlerini yaparak, frenleri kontrol ediyoruz. Yanal kayma testi ile aracın dingil hesaplamaları yapılıyor. Araç sağa mı çekti, sola mı çekti bunu görmek için yanal kayma testini yapıyoruz.

Öte yandan kaporta boya analinizi de yapıyoruz. Onun haricinde tüm elektronik aksamlarında aracın beynine bağlanarak, arıza tespitini yapıyoruz.  Ve aracın tamamını baz alırsak 505 noktada aracın neyi var, ne arızası var görebiliyoruz. Bütün sistemdeki sıkıntıların ne olup olmadığını burada tespit ediyoruz. Burada teste aldığımız araçlar yaklaşık 20 dakika testte kalıyorlar ve eğer müşterilerimiz 505 noktada test istiyorlarsa bu yaklaşık 40 dakika sürebilir.

Adres: Yeni Sanayi Sitesi 3241 Nolu Sokak No:42 Isparta

Gsm: 0546 747 57 64  -  0532 733 44 59 

Web: Isparta.garantiliarabam.com.tr

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR