29 Mart 2024 Cuma

G20'DE BİR ISPARTA'LI

G20'DE BİR ISPARTA'LI

Isparta

Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuk heyet başkanlarını karşılaması ve aile fotoğrafı çekimiyle başladı.

 

G20 Liderler Zirvesi dolayısıyla Antalya'ya bulunan G20 üyesi ve davetli ülkelerin devlet ve hükümet başkanları ile bazı uluslararası kuruluşların temsilcileri, zirvenin yapılacağı Regnum Otel'e geldi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan,Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo'nun eşi Iriana Widodo, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva, Malezya Başbakanı'nın eşiRosmah Binti Mansor, Zimbabwe Cumhurbaşkanı'nın eşi Grace Mugabe, Güney Afrika Cumhurbaşkanı Jacob Zuma'nın eşi Tubeka Madiba Zuma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'inkızı Leyla Aliyeva Titanic Otel'de düzenlenen B20, W20 ortak etkinliği olan"Mülteci Kadınlar" panaline katıldı.

 

Panele Isparta'dan tercüman olarak Ak Parti'den milletvekiliaday adayı olan Müjgan CİNGÖZ'de katıldı. Cingöz Sümeyye Erdoğan ile aynıkarede işte böyle görüntülendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ANTISP

17 Kasım 2015 Salı 10:15

ne olmuş ki aynı karede yer almışta,bize faydasımı olacak haber diye yapmayın şunları kendi menfaatlerini düşünen insanları,burdan bakıldıgı zaman bile neyin ne olduğu belli olmaktadır...

AĞZI AÇIK

16 Kasım 2015 Pazartesi 16:51

BU AĞZI ACIK O VAR

ustalık dönemi

16 Kasım 2015 Pazartesi 11:59

Gaziantep'te kendini patlatarak 5 güvenlik görevlisini yaralayan zihniyet, ön kapılardan içeri alınıp, arka kapılardan salınırken, Bülent Arınç'ın dediği gibi, asılsız ihbarlarla tertemiz insanlara kin ve intikam hıncıyla zulmedilmesini de illa ki tarih bir yerlere not ediyordur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR