19 Mart 2024 Salı

FUTBOLCU TRANSFER EDER GİBİ HAYAT KADINI TRANSFERİ

FUTBOLCU TRANSFER EDER GİBİ HAYAT KADINI TRANSFERİ

Isparta

Bursa polisi tarafından yapılan fuhuş operasyonunda Türkiye genelinde ilden ile kadın transferi yapıp karşılığında prim alan menajerlerin ipliği pazara çıkarıldı. .

Bursa polisi aralarında yaşı küçük kızların da olduğu mağdur bayanları "lüks hayat" vaat ederek lüks otellerde fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 3'ü bayan 11 kişi gözaltına alındı.

Çetenin kadın listesi tutup müşterilerine WhatsApp üzerinden fotoğraflarını gönderdikleri ortaya çıktı.

3 aylık teknik takibin ardından çete üyelerinin fuhşa zorladıkları kadınlarla ilgili "Yeni transferi gönderiyorum, 3 yıllık mukaveleye imza attı, forvet oynar" gibi şifreli konuşmaları ortaya çıkarıldı.

 

.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÜLDEN KILIÇDAROĞLU

15 Ağustos 2017 Salı 19:47

YAŞANABİLİR İLLER İÇİNDE BİRİNCİ SIRADAYDIK TEMİZ SESİZ DÜZGÜN İNSANLARIN YAŞADIĞI MEMLEKETİM ARTIK BOZULUYOR UFACIK BİR OLAY OLSA HAYRET EDERDİK YOKK YOKK ISPARTALI DEGİLMİŞ DİYEDE TESELLİ BULURDUK ŞU HALE BAKIN YAZIKLAR OLSUN TERTEMİZ ŞEHRİMİZ KİRLENİYOR GÖZGÖRE GÖRE.ISPARTA UFAK YERDİR HEPİMİZ KÖKLÜ İNSANLAR BİRBİRİMİZİ TANIRIZ ŞİMDİ KİMSEYİ TANIYAMIYORUZ KARMAŞIKLIK OLUŞTU BU OLANLAR YAKIŞIYORMU BU ŞEHRE HAYVANLARI ÖLDÜRENLER FUHUŞ VS...ÇOK YAZIK ÇOKKK...

FACEBOOK

11 Ağustos 2017 Cuma 18:10

FACEBOOK'A ISPARTA ESCORT YAZIN ; BAKIN NE OYUNLAR DÖNÜYOR...ISPARTA VALİLİĞİ VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE BURADAN DUYRULUR. BİR DE BAYANLAR MÜŞTERİLERİNE PARAYI BANKA HESAP NUMARASINA YATIRMASINI İSTEYİP SONRA ORTADAN KAYBOLUYORLAR.

EVET

12 Ağustos 2017 Cumartesi 18:32

0 531 7000 165

ali alkan

12 Ağustos 2017 Cumartesi 13:18

**** şerefsiz kadınları milleti dolandırıyorlar 1 gün pisligin birine dek gelirler adam amını ****ünü keser benden sölemesi :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR