25 Nisan 2024 Perşembe

FUHUŞA GEÇİT YOK!

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde fuhuş yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.

Isparta

Emniyetten yapılan açıklamada, "Hisar Mahallesinde şüpheli D.K. isimli şahsın ikametinde para karşılığı fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşılması üzerine ekiplerimizce bahsi geçen adres takip altına alınmıştır.

Yapılan çalışmalar neticesinde D.K. isimli şahsın ikametinde L.E. isimli bayanın para karşılığında fuhuş yaptığı tespit edilmesi üzerine ikametten ayrılan D.K. isimli şahıs yakalanmış, alınan beyanlarında şüpheli D.K. isimli şahsın ikametinde L.E. isimli şahıs ile para karşılığı ilişkiye girdiğini beyan etmesi üzerine haklarında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

İkamet sahibi D.K. isimli şahsın hakkında ise “Fuhuş için Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GENÇ SENİRKENTLİ

14 Aralık 2015 Pazartesi 11:39

senirkentte te böyle bir şey duydum... bence mercek altına alınmalı

Namuslu Isparta

14 Aralık 2015 Pazartesi 10:13

Namuslu ama fakir bir şehir mi Yoksa üniversite talebesi çok parası çok kafesi çok zinası bol bir şehir mi? tabi ki bol para ve şehrimize ve ülkemize gelen bereketsizlik daha güzel...

bir vatandaş

11 Aralık 2015 Cuma 22:09

ıspartamızda neler oluyor böyle bence bazı şeyleri tartışmanın vakti geldi.üniversite bize ne kattı neler eksiltti ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR