29 Mart 2024 Cuma

FUHUŞ OPERASYONU 5 KİŞİYİ ...

FUHUŞ OPERASYONU 5 KİŞİYİ ...

Asayiş
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce son bir hafta içerisinde çeşitli mahallerde bulanan evlerde para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen 5 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Konuyla ilgili şu bilgiler verildi: “ Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde ikamet ettikleri Fatih Mahallesi ve Bağlar Mahallesindeki evlerinde para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen S.Ö. ve Ö.U. isimli şahısların ikametleri ekiplerimizce takip altına alınmıştır.Bahsi geçen adresler üzerinde ekiplerimiz tarafından değişik tarihlerde yapılan denetimlerde bu ikametlere fuhuş yapmak üzere geldikleri tespit edilen U.E., M.Ş. ve M.C.D. isimli şahıslar görülerek ikamet sahipleri ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülerek beyanları alınmıştır.Konu ile ilgili olarak şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış olup, bahsi geçen ikametlerin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır.Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vahit hocaoglu

17 Ocak 2018 Çarşamba 22:11

Abartmayin ya iki kisinin yaptigi iki kisinin arasinda bu ne ya

namyülüs

29 Haziran 2016 Çarşamba 09:25

ahlaksızlık her geçen gün daha kötüye gidiyor Isparta da.Sayın yetkililerimiz.Parklarda bahçelerde her yerde yolda sokakta küçücük gençler dahi herkesin gözü önünde hiç çekinmeden, utanmadan.sarmaş dolaş.**** **** (utanıyorum bunları yazarken)hiç engellenmiyor.Artık bunlar suç değil mi.Bir şey söylesek vatandaş olarak bir dayak yemediğimiz kalıyor.Emniyet yetkililerimiz polislerimiz buna bir şey yapamaz mı. İşte bütün bunların bir adım ötesi bahsettiğiniz olaylar.Her şey sokakta açık lütfe

tahta

29 Haziran 2016 Çarşamba 09:08

Bunlar tam bir ahlaksız , Kolay yolu seçen aciz insanlar ben bu insanlar içinde idam cezası gelmesini istiyorum fuhuş yapan ve imkan sağlayanlar için. Ama ülkede bunun suçu yok yaz cezayı sal gitsin , Atın cezaevlerine yatsınlar gün yüzü görmesinler..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR