26 Nisan 2024 Cuma

FUHUŞ OPERASYONU!

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir aparta fuhuş operasyonu düzenledi.

Isparta

Yapılan açıklamada ise; "Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, Fatih Mahallesinde bulunan bir apartta ikamet eden S.Ö. isimli bayan şahsın para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilerek; fuhuş olayına karışan B.Ü ve S:Ö isimli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, Fatih Mahallesinde bulunan bir apartta ikamet eden S.Ö. isimli bayan şahsın para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilerek; fuhuş olayına karışan B.Ü ve S:Ö isimli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

05 Kasım 2015 Perşembe 19:02

Yorumcular: Komiksiniz aynı anda dram. Bunlar kendi kendilerinemi iş tutuyorlar siz veya yakınınız bunlara katılmıyorsunuz. Siz çayır çimen dolaşırsınız. o yüzden apartlar suçlu. Memleketi trilyon trilyon soyanın kıçını öpersiniz. Kalkar apartın vergi memuru olursunuz. Alayınız ne içiyorsunuz siz. Ha bunlar sizce neden fuhuş yapıyor. Ekonomiyle ilgisi varmı ne dersiniz. Osmanlı torunu semerlerinizi çıkarın.

ad soyad

05 Kasım 2015 Perşembe 00:18

her yer apart oldu, bosta kalmasın diye apartlar GÜNLÜK haftalık kiraya verilirse kim ne için kalır artık..bir de apartları günlük haftalık kiralayanlar vergi veriyormu

Memur

04 Kasım 2015 Çarşamba 21:13

Isparta ovası fuhuş yuvası..para gözünüzü bürümüş her tarafa apart dikiyorsunuz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR