25 Nisan 2024 Perşembe

Freni Patlayan Kamyon Işıktaki Araçlara Çarptı: 8 Yaralı

Freni Patlayan Kamyon Işıktaki Araçlara Çarptı: 8 Yaralı

Isparta

Komşuda şok eden kaza  burdur dan giden kamyon  Antalya’da freni patlayan kamyonun kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptığı kazada 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Burdur yönünden Antalya şehir merkezine doğru seyir halindeki Celal Bağrıaçık yönetimindeki 16 KT 881 plakalı kamyonun freni patladı. Sürücüsünün durduramadığı kamyon, Kepez ilçesinin Cezaevi Kavşağı’nda kırmızı ışıkta bekleyen 11 araca çarptıktan sonra refüje çıkarak durabildi.

Kazada yaralanan 8 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle araçların büyük bir kısmı kullanılamaz hale gelirken, yol yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldı.

Kamyonun çarptığı araçlardan birinin şoförü olan Ali Şencan,trafik ışıklarında beklerken bir anda büyük bir gürültü duyduklarını söyledi.Şencan, “Galiba kamyonun freni boşalmış, sol şeritten herkesi biçerek geçti”dedi.

Şoförlerden Oktay Afacan ise “Kırmızı ışıkta duruyorduk arkadan araçlar birbirine çarpa çarpa geldi. Biz ikinci sıradaydık. Arabamızda hasar var ama Allah’a şükür bizde bir şey yok. Araçlara sıkışanlar vardı,ekiplerin sayesinde kurtarıldı” diye konuştu.

Gözaltına alınan kamyon şoförü Bağrıaçık, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Orhan

26 Mart 2016 Cumartesi 10:32

Bır kamyonu sollamak için 110-120 yapmanız gerekıyor ki bu da onların aslında gıtmemesi gereken hızlarda seyrettıgını gosterıyor. Ayrıca denetım sıfır, avrupada 80 km yı gecemeyen agır vasıtalar burada tavşan gıbı gıdıyor maşallah!! En ufak bı kazada şu saçma terim öne sürülüyor; freni patladı!! Böyle bir olay yok fren sıstemlerınde! Kazaya bahane aramayın

BAYRAM

25 Mart 2016 Cuma 21:49

YASIYORSANIZ TESADUF OLDUYSENIZ COK NORMAL SEHIR GIRISLERINDE SURATI ENGELLEMEK ICIN YA POLIS YADA RADAR KOYARSINIZ TRAFIKTE AGIR VASITALAR YA HIC DENETLENMEZ YADA COK AZ DENETLENIR BU ULKEDE BELKIDE YARISIYORDUR ARABALARLA ADI HERIF NE HAKKIN VAR INSANLARIN HAYATIYLA OYNUYORSUN MALINA ZARAR VERIYORSUN SORUMSUZ PISLIK

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR