20 Nisan 2024 Cumartesi

FLAŞ HABER SÜTÇÜLER'DE NELER OLUYOR?

FLAŞ HABER SÜTÇÜLER'DE NELER OLUYOR?

Isparta

Sütçüler İlçesi mermer ocaklarının bulunduğu bölgede bir ihbar üzerine çok sayıda jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. İddiaya göre, 2 farklı mermer ocağı şirketi arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri gönderildi. Tartışmanın henüz neden çıktığı öğrenilemezken, bölgede güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.

DETAYLARI AKTARACAĞIZ




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş rıza

14 Mart 2017 Salı 11:19

Biraz daha para adına doğamızın kazılmadık yerini bırakmadık. Isparta, Eğirdir, Sütçüler güzargahında bi yol alın bakalım. Kendi topraklarımızı kendimiz işgal ediyoruz, yabancıya gerek yok.

Süleyman Turan

14 Mart 2017 Salı 00:26

Nolcak canım sütcüleri aralarında paylaşamadı vandallar

GENÇ SENİRKENTLİ

13 Mart 2017 Pazartesi 17:53

ÇOK BÜYÜK RANTLAR DÖNÜYOR KAYBEDEN HALK VE DOĞA

Kral ciplak

13 Mart 2017 Pazartesi 17:33

Doğaya zarar verildi mutfak tezgahlarımız hamamlarınız mermerden yeraltı suyu dediniz elektriksiz gününüz geçmez bu lafları edince şimdi bana saldıracaksınız ama insana ne ihtiyaçsa gücü ve aklı yeten onu üretir arz talep meselesi yani. Doğa icin hiç bir şey yapmayan insanlar beton evlerde oturur ahşap mobilyalar kullanır insan önce kendini düzeltir sonra millete laf eder kardesim bu kadar doğa canlısı insansanız gidin kıl çadırda elektriksiz doğayı katletmeden herif gibi yaşayın ama yemez demi

San

13 Mart 2017 Pazartesi 17:20

Bırbırınızı yıyıp gebertın ve snra bunulkenın kutsal topraklarından degolun gıdın!!! Mermerin olduğu hıcbirşeyi akmıyorum eve, lanet olsun ! Sattınız lan ulkenın heryerını!

yeter

13 Mart 2017 Pazartesi 16:43

Doğayı mahvettiler, su altı kaynaklarına zarar verdiler. Yettiniz gari. Bir de bazı mermer ocakları Çinlilere verilmiş. ülkenin fabrikaları satıldı, şimdi de sıra madenlerine geldi. Ülke peşkeş çekildi.

şövalye

13 Mart 2017 Pazartesi 13:20

çevre ve şehircilik müdürü İlker YAVUZ'un gittiğini duyan 2 firma vahşice doğaya saldırmış ve anlaşamamıştır bence.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR