25 Nisan 2024 Perşembe

Flaş haber KPSS şartı yok 20 bin kişi alınacak

Flaş haber KPSS şartı yok 20 bin kişi alınacak

Isparta
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölbaşı'ndaki Polis Akademisi Başkanlığı Fakülte ve Yüksekokulları’nda düzenlenen mezuniyet töreninde KPSS şartı aranmadan 20 bin polisin alınacağını açıkladı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölbaşı'ndaki stadyumda düzenlenen Polis Akademisi Başkanlığı Fakülte ve Yüksekokulları'ndan 2016yılında mezun olan 607 komiser yardımcısının mezuniyet törenine katıldı.Törende konuşan Bakan Soylu, KPSS'siz polis alımı ile ilgili; 'Önümüzdeki süreçte 20 bin polis alımı gerçekleştirilecek' dedi.

 KPSS ŞARTI YOK 20 BİNPOLİS ALINACAK

Polis alımlarına ilişkin açıklamada bulunan Bakan Soylu,"Önümüzdeki süreçte 20 bin polis alımı gerçekleştirilecek. Bunların 10bini, 19. dönemde özel harekat branşında eğitilip istihdam edilmek üzere KPSSşartı aranmadan, en az lise mezunu ve askerliğini son 3 yıl içerisinde yapmış adaylardan seçilecek. Diğer 10 bini ise polis memuru olarak eğitilmek ve istihdam edilmek üzere en az üniversite mezunu, 2015 veya 2016 KPSS puanı 60 veüzeri olan adaylardan seçilecektir. Bu 10 bin kişinin 1000 kişisi kadın aday olarak ayrılmıştır." diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Keziban

11 Eylül 2016 Pazar 16:11

Ya biri bana anlatabilir mi çok rica ediyorum 29 yaşındayım lise mezunuyum başvurabilir miyim

Osman pekcetin

11 Eylül 2016 Pazar 01:36

PEKI NEDEN HALE DAHA 28 YAŞ SINIRLAMASI SARTLANDIRIYORSUNUZ SORUYORUM VE DILEKCEMI SAYIN CUMHURBASKANINA KADAR GONDERICEM GEREKIRSE BIZZAT YANINDA KADAR CIKICAM BÖYLE BURSA OLAMAZ ÜZGÜNÜM. ..

Vatan sevgisi

10 Eylül 2016 Cumartesi 20:54

Bizdeki bu vatan sevdası kimsede yok kaldırın şu askerliği diyor ne kadar gevşek birisin sen ya devleti ve vatanı para olarak gören cibiliyetsiz

Hıyar Ağası

11 Eylül 2016 Pazar 17:51

Para olarak gör görme. Sen polis veya asker olduğun zaman her şey ücretsiz mi oluyor sana. Bakkal amcan sana sen bizim için çalışıyorsun al ****ür mü diyor. Elektrik faturanı devlet mi ödüyor. Oğlun para istediği zaman vatan sevgini mi vereceksin ?Ev sahibine ben vatan için çalışıyorum param yok mu diyeceksin. Dengesiz hıyar ağası.Biraz mantıklı ol. Askerlik kalksın ki gidelim hepimiz vatan için görev yapalım. SIĞIR.

VATAN SEVDALISI

10 Eylül 2016 Cumartesi 19:28

Lise mezunlarına askerlik kalksın gözümüzü kırpmadan gidelim. Polislikte askerlik istenmiyor özel hareketa girecek olanlardan isteniyor sizce de biraz tuhaf durum değil mi. Özel harekata girdiğimiz anda zaten askeriz. Vatan için görev yapacağız bırakında hayalimizi gerçekleştirelim. Kaldırın şu askerliği adam gibi adam görsünler. Ne gerekiyorsa verelim cansa can başsa baş. Bizdeki bu vatan sevdası hiç kimsede yok. KALDIRIN ASKERLİK ŞARTINI O ZAMAN GÖRÜN İŞTE TÜRKİYE'Yİ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR