19 Mart 2024 Salı

FLAŞ HABER BAKAN YARDIMCISI ISPARTA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

FLAŞ HABER BAKAN YARDIMCISI ISPARTA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Isparta

Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette belediyenin Özkanlar Kavşağı askeri lojmanlar bölgesinde yapmak istediği otopark alanı, defterdarlık binasının yenilenmesi konuları ele alındı. Bakan Yardımcısı Yavilioğlu 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Günaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken, Özkanlar Kavşağı civarında askeri lojmanların bulunduğu bölgede yapmayı planladıkları, ancak değer tespiti yüksek çıkan otopark alanıyla ilgili arsanın yeniden gözden geçirilmesi talebini iletti. Başkan Günaydın ayrıca, Defterdarlık binasının eski bir yapı olduğunu ve yenilenmesi gerektiğini de aktarırken, defterdarlığa geçici olarak yer temininde bulunabileceklerini söyledi. Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu da, otopark yeriyle ilgili olarak yeniden değerlendirilmesi noktasında bürokratlarına talimat verirken, defterdarlık binası ile ilgili olarak da gerekli incelemenin yapılacağını aktardı.

Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak amacıyla şehre geldiklerini ve yine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydetti. Yavilioğlu, anayasa değişikliğini anlatmak için Anadolu’yu gezdiklerini kaydederek, “Amacımız vatandaşlarımıza, gençlerimize doğru bilgileri ulaştırmak. Anayasa değişikliğini Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Meclisten geçirdik. Gittiğimiz her yerde demokratik bir çaba var. Ümit ediyoruz ki, bu mesele 16 Nisan’da inşallah evetle bitecek, bittiğinde de, bir uzlaşıyla, kucaklaşarak demokratik bir ortamda bitecek. Bu ülkemiz için elzem bir şeydir. Geçmişten aldığımız dersler Türkiye Cumhuriyetinde gecikmiş bir sistem değişikliğinin var olduğunu bize gösteriyor. Aslında gecikmiş bir zaman. Ama bu Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Partiye nasip oldu. Bu dönüşüm iki güzide partimizin çabalarıyla halkımıza ifade etmek, anlatmak, teveccühlerini almak suretiyle bu değişimi, bu dönüşümü bu ülke yaşayacak ve önünde daha istikrarlı, güçlü, hükümet tartışmaları, kavgaları olmadan Türkiye’nin önünü açacak bir sistem ortaya çıkacaktır. Milletimiz demokrasi, istikrar, gelecek açısından rahat bir nefes alacaktır.” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da, Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’nun ziyaretiyle kendilerine güzel bir gün yaşattığını kaydetti. Günaydın, “Bu ziyaretlerinden dolayı bakan yardımcımız ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Karşılıklı görüş alışverişinde olumlu gelişmelerin yaşandığını kaydeden Başkan Günaydın, otopark yapmayı planladıkları alanla ilgili olarak belediyeye yardım sözü aldıklarını belirtti. Günaydın, Bakan Yardımcısı Yavilioğlu’nun otopark alanı yeriyle ilgili olarak konuya sahip çıktığını aktararak, “Anlayışından dolayı Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyorum. Bu ziyaretle toplum menfaati yönünde önemli bir gelişme yaşadık. Bakan yardımcımız nezdinde tüm misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’nun, belediye ziyaretine İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, MHP ve AK Partili Belediye Meclisi Üyeleri de katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MILLET!

25 Şubat 2017 Cumartesi 02:19

BELEDIYEDE ISCIYE IHTIYAC YOKSA NICIN ALACAK ISCI; BELESTEN BESLEMEK ICINMI MILLETIN VERGILERIYLE! IS ÜRETMEK, FABRIKA KURMAK ISSIZLIK SORUNUNA CARE BULMAK , YEREL DEGIL GENEL YÖNETIMIN; YANI BELEDIYENIN DEGIL HÜKÜMETIN SORUMLULUGUNDADIR! AMA MERAK ETME 4MILYON SURIYELIYI ALACAKMIS SANA IS ÜRETEMEYEN, ISSIZLIGINE CARE OLUSTURAMIYAN GENEL YÖNETIM! O ZAMAN BU GÜNLERINIDE ARAYABILIRSIN; ZAVALLILAR KALACAK YER VE YIYECEK KARSILIGINDA YADA AYLIK

Ali veli

24 Şubat 2017 Cuma 19:00

Desteği kösteği bırakta iş ver iş zamanın da kapı kapı oy istiyodun millette iş istiyo belediyeden neden hiç personel alımı yapılmıyor devlet önce ısparta belediyesinde bir inceleme yapsın

Muhterem Bey

24 Şubat 2017 Cuma 16:53

referandumda oyunuzu açıkladığınız için olmasın sayın başkan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR